Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Ο Χαλκίδης συνειδητά συνεργάζεται με φασίστα και "βραβευμένο" μάλιστα!!!

Η επιλογή αυτή εκτός από πολιτικό κόστος βλάπτει τη δημοκρατία
Ο Μιχ. Χαλκίδης ανακοίνωσε σήμερα νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και ομολογουμένως προκάλεσε μια δυσάρεστη έκπληξη σε .......
όλο το δημοκρατικό τόξο. Ανάμεσα στους υποψήφιους βρίσκεται και.....
ο νυν πρόεδρος του Λουτρού που προ διετίας φιλοξενήσε στο χωριό του εκδήλωση της εγκληματικής οργάνωσης με παρουσία αρκετών φασιστών και οι οποίοι στο τέλος του έδωσαν ....τιμητική πλακέτα!
Πρόκειται για τον Βαγγέλη Χρυσάφη που για όσους τον γνωρίζουν στόμα έχει και μιλιά δεν έχει και όσον αφορά την πολιτική του κατάρτιση κιινείται κάτω από τη βάση. Ωστόσο αυτό το χαρακτηριστικό απαντάται στο σύνολο σχεδόν των μελών και των οπαδών της εγκληματικής οργάνωσης οπότε δεν προκαλεί έκπληξη.
Ο Χαλκίδης λοιπόν έκανε πολιτικό ατόπημα. Αντί να ζητήσει από τον Χρυσάφη να ξεκαθαρίσει την θέση του και να δηλώσει ότι ενδεχομένως δεν έχει σχέση με τους φασίστες και την ναζιστική οργάνωση επέλεξε να τον ανακοινώσει θεωρώντας ότι ουδείς θα ασχοληθεί με το θέμα αυτό γιατί στις δημοτικές εκλογές, κατά την άποψη ορισμένων, δεν υπάρχουν κόμματα αλλά μόνο άνθρωποι που θέλουν το καλό του τόπου τους.
Είναι προφανές ότι υπάρχει ζήτημα. Υπάρχει ζήτημα και πρέπει να λυθεί άμεσα και ξεκάθαρα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις. Πρέπει να πάρουν όλες θέση έναντι της εγκληματικής οργάνωσης και να αποκλείσουν ή να διαγράψουν υποψήφιους που έχουν έμμεσα ή άμεσα σχέση μ΄ αυτή.
Σε διαφορετική περίπτωση θα αποτελεί πλήρη νομιμοποίηση των φασιστών και την ευθύνη θα φέρουν οι επικεφαλείς υποψήφιοι δήμαρχοι. 
Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής τόσο στο ψηφοδέλτιο το Πανταζόπουλου όσο και στου Χαλκίδη συμμετέχουν δηλωμένοι φασίστες. Ο δε Ναλμπάντης δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ ΜΟΧΛΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΜΟΧΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΓΙΔΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΓΛΩΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΙΚΗ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Μοχλα θα το φας το κεφαλι σου αριστερε προδοτη φασιστα