Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Γκυρίνης και Ράπτης έγραψαν ιστορία από την ανάποδη!!! Άντε και στη Χρυσή Αυγή να δώστε την αίθουσα

Μέσα στον πανικό του ο Γκυρίνης είναι ικανός να
συμμαχήσει και με τον διάβολο.
Το θέμα με τους οπαδούς του Σώρρα το έχω απαντήσει και έχω λύσει εδώ και χρόνια. Προσωπικά δε με αφορά αυτή η απάτη που εντέχνως αφήνει η οργανωμένη πολιτεία να διακινείται και να καταστρέφεται κόσμος που μέσα στην απελπισία του πιστεύει ότι υπάρχουν τρισεκατομύρια που με αυτά θα απαλλαγεί από τον βραχνά των οφειλών του σε ασφαλιστικά ταμεία, σε ΔΕΗ και ΟΤΑ, δε εφορίες κλπ κλπ. Ο Σώρρας και οι ....συν αυτώ παίζουν το παιχνίδι τους και κονομάνε, θέλουν να γίνουν βουλευτές και πιθανόν θα το πετύχουν γιατί υπάρχουν πολλά υποψήφια θύματα από τη μια και απουσία απάντησης και σωστής ενημέρωσης από την άλλη.

Γνωρίζοντας όλα αυτά και σε συνδυασμό με την οφειλόμενη γνώση που πρέπει να έχει η κάθε δημοτική αρχή, εν προκειμένω αυτής του δήμου Αλεξάνδρειας, και με την απαραίτητη ευθύνη που έχουν εκ της θέσεώς τους λειτούργησαν εν πλήρη συνειδήσει με μοναδικό κριτήριο τα ψηφαλάκια των επερχόμενων δημοτικών εκλογών στα οποία προσδοκούν ότι θα μπορούσαν να αποκτήσουν από τους οπαδούς του Σώρρα στο δήμο.
Και το υποστηρίζω αυτό διότι τόσο ο αρμόδιος και τυπικά υπεύθυνος για την παραχώρηση της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου, πρόεδρος του σώματος Δημ. Ράπτης όσο και ο ίδιος ο απερχόμενος δήμαρχος Γκυρίνης συμφώνησαν και παραχώρησαν την αίθουσα στην εν λόγω πολιτική κίνηση του Σώρρα για πρώτη φορά παρακαλώ, σπάζοντας το εμπάργκο που οθρώς είχε επιβάλλει ο τέως πρόεδρος του σώματος Μπρουσκέλης όταν είχε αρνηθεί να παραχωρήσει την αίθουσα στους ...Σωρραίους.
Ο Ράπτης και ο Γκυρίνης σκεπτόμενοι μικροπολιτικά και υστερόβουλα παραχώρησαν την αίθουσα στους Σωρραίους και ουσιαστικά τους έδωσαν αυτό που αναζητούσαν τόσο καιρό, νομιμοποίηση. Αυτό ήθελαν οι εν λόγω τύποι και το πέτυχαν από τους ελαφρά σκεπτόμενους στην πολιτική διοικούντες που ευτυχώς απέρχονται λίαν συντόμως. 
Ναι εικάσω ότι αν ζητήσει και η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής την αίθουσα του δήμου ο Ράπτης και ο Γκυρίνης θα την παραχωρήσουν. Γιατί όχι άλλωστε; Το πρώτο βήμα το έκαναν....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βρίσκονται σε πανικό. Χάσανε την ψυχραιμία τους είναι ικανοί για όλα . Τίποτα δεν είναι απίθανο με αυτούς. Όχι μόνο στο Σώρρα μη σου φανεί παράξενο να παραχωρήσουν την αίθουσα και στην συμμορία τις χρυσής αυγής ,και στους μάρτυρες του ιεχωβά!! Ποδοσφαιροποίησαν τις δημοτικές εκλογές!!! Οι υποψηφιότητες γίνονται όπως οι μεταγραφές στο ποδόσφαιρο, και ο νοών νοείτο.!!! Κατάντια!!