Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Ο απερχόμενος Γκυρίνης κοιμάται και ονειρεύεται τον Ναλμπάντη στη .... σούβλα - Πάτα φρένο Πάνο, έχουμε ακόμα τρεις μήνες μέχρι τις εκλογές

Επιχείρημα επιπέδου καφενείου Καλοχωρίου: Άμα
πιστέψουν ότι ο Ναλμπάντης είναι Σύριζα
τον "καθάρισα".  Και η πλάκα είναι ότι Ναλμπάντης
είναι πιο δεξιός από τον Γκυρίνη!
Με εμμονικό τρόπο επανέρχεται ο Γκυρίνης και αναμασά τον ισχυρισμό που πιστεύει ότι αν γίνει κτήμα των δημοτών θα πλήξει τον Ναλμπάντη. Ο πυρήνας του σκεπτικού είναι να "εισπραχτεί" από το εκλογικό σώμα ότι ο Ναλμπάντης είναι Σύριζα άρα υποστηρίζει την συμφωνία των Πρεσπών και ευθύνεται για την πολιτική του εν λόγω κόμματος και συνεπώς "μαυρίστε τον".
Ειλικρινά, δεν περίμενα κάτι πρωτότυπο ούτε εξεπλάγην με την τακτική αυτή. Αυτός είναι ο Γκυρίνης και.....
νομίζει ότι με τεχνάσματα επιπέδου καφενείου Καλοχωρίου θα διαμορφώσει την κοινή γνώμη. Πλανάτε όμως διότι το ΄19 δεν είναι 2014 και τώρα κουβαλάει στις πλάτες του πέντε χρόνια ανυπαρξίας και ανικανότητας. Πέντε χρόνια που φαντάζουν αιώνας και στο διάβα τους προέκυψαν εκατοντάδες "κοψοχέρηδες", άλλοι τόσοι μετανοιωμένοι και άλλοι τόσοι που βρίζουν μόλις ακούσουν το όνομά του.
Ο Γκυρίνης στερείται επαφής με την πραγματικότητα. Αν είχε έστω και στοιχειώδη επαφή με την κοινωνία θα αντιλαμβάνονταν ότι ο κόσμος που στηρίζει Ναλμπάντη το κάνει διότι απέτυχε αυτός και όχι γιατί ο Ναλμπάντης είναι Σύριζα ή τον στηρίζει ο Σύριζα κλπ κλπ.
Ας αντιληφθεί ο Γκυρίνης ότι δε θα χάσει τις εκλογές γιατί οι αντίπαλοί του είναι καλύτεροι ή έχουν καλύτερο πρόγραμμα αλλά γιατί αυτός παρήγαγε μηδενικό έργο σε συνδυασμό με την ολοκληρωτική απαξίωση τόσο των αντιπάλων του όσο και του λαού με τον οποίο ουδέποτε είχε πραγματική επαφή.

Δείτε την ανακοίνωση του Γκυρίνη και βγάλτε συμπέρασμα

Ώρα Ευθύνης: “Τον κ. Ναλμπάντη καλέσαμε να απαντήσει, ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε...!”

Ίσως ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Ναλμπάντης να έχει τους λόγους του και να μην θέλει να γίνει γνωστό ότι υποστηρίζεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως η πραγματικότητα για αυτόν είναι διαφορετική και το ξέρει. Η εφημερίδα «ΑΥΓΗ» γράφει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο κάτι που η «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» ανέφερε: στην Αλεξάνδρεια ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Κ. Ναλμπάντη.
Μόλις λίγες μέρες πέρασαν από την ανακοίνωσή μας, με την οποία κάναμε αναφορά στην κρυφή (κατά τα άλλα…) συνεργασία του υποψήφιου δημάρχου με τον ΣΥΡΙΖΑ – μια συνεργασία στην οποία αποφεύγουν να αναφερθούν ξεκάθαρα και ευθαρσώς αμφότεροι.

Όμως απ’ ότι φαίνεται αγγίξαμε “ευαίσθητες χορδές”!

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας έσπευσε μέσα σε λίγες μόνο ώρες, με ανακοίνωσή της που εστάλη σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ, να μας επιβεβαιώσει και να “προστατεύσει” τον κ. Ναλμπάντη από το να δώσει ο ίδιος απάντηση - προσπαθώντας ταυτόχρονα να αιτιολογήσει την επιλογή της. Δεν θα σχολιάσουμε αυτή την ενέργεια, θα αφήσουμε να τη σχολιάσουν οι δημότες του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Εμείς αυτό το οποίο κρατάμε από την ανακοίνωση της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας είναι ότι δημόσια παραδέχεται, κάτι που οι άλλοι υποψήφιοι επιμελώς κρύβουν από τους δημότες: ότι στο δήμο μας έγιναν έργα. Και αναφέρει συγκεκριμένα κάποια από αυτά. Είναι σίγουρο ότι στο άμεσο προεκλογικό μέλλον θα επανέλθουμε για το σύνολο των έργων τα οποία έγιναν ή είναι προγραμματισμένα να γίνουν.

Είναι γνωστό σε όλους ότι η τοπική αυτοδιοίκηση υλοποιεί έργα σε συνεργασία με κρατικούς φορείς, που φυσικά δεν έχουν κομματικό χρώμα. Εκτός κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί την κυβέρνηση εργαλείο και όργανο του κόμματος και όχι εκφραστή του Ελληνικού Λαού και αντιμετωπίζει τους πολίτες ανάλογα με την κομματική τους ταυτότητα και άποψη.

Δεν έχουμε κανέναν λόγο αντιπαράθεσης με την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας σε ότι αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πιστεύουμε επίσης στη συνεργασία με τις Κυβερνήσεις και το σύνολο των τοπικών βουλευτών, όντας όμως διεκδικητικοί και απέναντι σε ότι είναι αρνητικό για το δήμο μας και την πατρίδα μας.

Όμως ο κ. Ναλμπάντης εξακολουθεί να μην απαντά - ο ίδιος - σε δύο πολύ συγκεκριμένα απλά ερωτήματα:

- Ποια είναι η άποψή του για τη συμφωνία των Πρεσπών;
- Είναι τελικά υποψήφιος υποστηριζόμενος και από τον ΣΥΡΙΖΑ;

«Ώρας Ευθύνης»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ήτανε σουρωμένος όταν τα έγραφε!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΓΚΥΡΙΝΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΟΧΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΣΟΥ,Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΤΕΛΟΣ.