Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Αν γεμίσει το "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ" δίνει απάντηση στα σενάρια - Αύριο η πρώτη ανοιχτή ομιλία Χαλκίδη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης άρχισε πρώτος εδώ και ένα και πλέον χρόνο την προεκλογική κούρσα και αρχίζει πρώτος τις ανοιχτές συγκεντρώσεις και ομιλίες.
Αύριο Δευτέρα στις 6 το απόγευμα καλεί τους συμπολίτες της περιοχής Μελίκης στο κέντρο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ που βρίσκεται μεταξύ Μελίκης και.....
Νεοκάστρου και στο οποίο διαθέτει αρκετά μεγάλη αίθουσα και συνεπώς μεγάλη χωρητικότητα.
Η ομιλία του, όπως είναι φυσικό, θα έχει ως κύριο θέμα την αναγκαιότητα της υποψηφιότητάς του και την χρησιμότητα της εκλογής του ως δημάρχου του δήμου Αλεξάνδρειας με ταυτόχρονη κριτική στα πεπραγμένα του απερχόμενου δημάρχου Γκυρίνη.

Το στοίχημα του Χαλκίδη είναι σοβαρό αφού η πρώτη του ανοιχτή συγκέντρωση θα πρέπει να είναι απολύτως πετυχημένη ώστε να απαντήσει εμπράκτως στις φήμες και τα σενάρια που διακινούνται ότι θα εγκαταλείψει τη μάχη. Σενάρια που έχουν εμπνευστές και διακινητές οι οποίοι όλως ...περιέργως ανήκουν ή στηρίζουν συγκεκριμένο υποψήφιο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι να γεμίσει η αίθουσα αλλά με ποιους θα γεμίσει.Θα είναι μόνο δημότες Αλεξάνδρειας ή μήπως όλου του νομού? Θα δώσει άραγε το παρών ο πρώην αντιδήμαρχος και κολλητός του κ. Αλεξόπουλος? Θα δώσουν το παρών μόνο Μελικιώτες ή και άνθρωποι από όλο το δήμο με δυνατά ονόματα και μεγάλη επιρροή στους ψηφοφόρους? Πλέον όμως της αίθουσας θα πρέπει να γεμίσει και το ψηφοδέλτιο γιατί είναι γνωστό πως κάποιοι λόγω υποχρέωσης θα παραστούν , μετά όμως....?