Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Μίχος σε Γκυρίνη: Ανικανότητα για να μαζέψεις τα σκουπίδια - Έγινε και Σέρλοκ ο απερχόμενος!!!

Στ. Μίχος
Έπαθε βλάβη το απορριμματοφόρο του δήμου Αλεξάνδρειας, δεν μπορεί να βρεθεί το συγκεκριμένο ανταλλακτικό και η πόλη έχει βρωμίσει. Αυτό το γεγονός δεν είναι ασυνήθιστο για έναν δήμο που έχει τον Π. Γκυρίνη ως δήμαρχο ή που παριστάνει τον δήμαρχο. Το θέμα έθιξε ο δημοτικός σύμβουλος Στέργιος Μίχος που ανέδειξε την παντελή ανικανότητα του απερχόμενου δημάρχου να προγραμματίσει έγκαιρα την αγορά απορριμματοφόρων. Του πήρε τέσσερα χρόνια να αντιληφθεί ότι ο...... δήμος έχει έλλειψη οχημάτων και ότι πρέπει να προμηθευτεί με νέα οχήματα.
Το συγκεκριμένο ζήτημα το έχω αναδείξει πολλές φορές, το έχουν αναφέρει πλείστες όσες φορές οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά το αφτί του Γκυρίνη δεν ιδρώνει και επιχειρεί με περίσσιο θράσσος να βγει και από πάνω λέγοντας ότι έγινε ...δολιοφθορά στο όχημα!!
Όταν ρωτήθηκε από τον Μίχο αν υπάρχουν στοιχεία και αν έγινε καταγγελία ο απερχόμενος δεν απάντησε συγκεκριμένα, έρριξε τη μπάλα στην κερκίδα λέγοντας ότι "είναι δική μου εκτίμηση"!! Έγινε και εμπειρογνώμονας βλαβών ο απερχόμενος και όπως φαίνεται θα κάνει λαμπρή καριέρα ως εκτιμητής ζημιών... 
 Επί της ουσίας τώρα να πούμε ότι ο Γκυρίνης αμέλησε τραγικά, εγκληματικά στο συγκεκριμένο ζήτημα. Γνώριζε πριν ακόμα αναλάβει καθήκοντα το 2014 ότι ο δήμος δεν έχει οχήματα ικανά. Δεν σκέφτηκε να προγραμματίσει, δεν άνοιξε συζήτηση για τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων και φτάσαμε λίγους μήνες προ των εκλογών και ο δήμος παραμένει ανοχύρωτος.
Σε αυτόν τον βασικό τομέα ο απερχόμενος δήμαρχος έδωσε εξετάσεις και απέτυχε παταγωδώς. Και βέβαια θα κριθεί και θα αξιολογηθεί από το λαό λίαν συντόμως.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βλάβη έχει ο Γκυρίνης όχι το απορριμματοφόρο!!! Τώρα ο άσχετος άνθρωπος έγινε και εμπειρογνώμονας με το κούφιο μυαλό του!! Να μας πει τώρα πόσα ευρώ ξοδεύτηκαν τα χρόνια που κάνει το Δήμαρχο ,για επισκευές απορριμματοφόρων !!! Να μας πει πόσα λάδια έχουμε αγοράσει για τα αυτοκίνητα του Δήμου!!! Θα φρίξετε αν ακούσετε τα νούμερα!!!