Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Άμεση απάντηση με ...βιτριολικό σχόλιο Πανταζόπουλου σε Χαλκίδη

Η αντίδραση άμεση, μετωπική και ...βιτριολική. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αργύρης Πανταζόπουλος με αφορμή τα όσα είπε στην ομιλία του ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχ. Χαλκίδης και τα οποία είναι άκρως υποτιμητικά έκανε μια δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο φ/β με την οποία βάζει τα πράγματα στη θέση τους χωρίς λεκτικές υπερβολές, με ευγένεια, λογισμό και αρκετό πολιτικό βιτριόλι.
Η δήλωση Πανταζόπουλου είναι:


Με πληροφόρησαν ότι άλλος υποψήφιος, μέχρι σήμερα, για το Δήμο Αλεξάνδρειας αναφέρθηκε σ' εμένα για μια ακόμη φορά με ψέματα και υπονόησε ότι υπάρχει δήθεν κάποιου είδους συμφωνία για μετά τις εκλογές. Επειδή όπως γνωρίζουν όλοι είμαι απολύτως έντιμος και καθαρός ξεκαθαρίζω το αυτονόητο ότι δεν υπάρχει και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καμία συμφωνία συναλλαγής με κανέναν. Θα εκλεγώ Δήμαρχος Αλεξάνδρειας και μετά τις εκλογές θα προσκαλέσω σε συνεργασία και συνεννόηση όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για το καλό του τόπου και όχι για τον εαυτό τους και για να ξαναπιάσουν καρέκλες. Πάντως με το παρελθόν που έχει καταδικασθεί οριστικά και όσους επιχειρούν μάταια να το επαναφέρουν αδυνατώ να συνεργασθώ. Γιατί έμαθα να μην ασχολούμαι με τους άλλους με ψέματα, εκπροσωπώ το καινούργιο και το άφθαρτο στηριζόμενος στις δικές μου δυνάμεις και ξεκίνησα για να προσφέρω στον τόπο μου και όχι για να προσφέρει ο τόπος μου σ' εμένα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό λέμε πολλοί συμπολίτες Αργύρη, ότι είσαι καλό παιδί και καλός νομικός. Αλλά μέχρι εκεί. Καλό παιδί σου δώσαμε και καλό κορίτσι και όλα καλά. Αλλά βρέ Αργύρη ότι μπαρούφα σου μεταφέρει ο κάθε τυχάρπαστος εσύ χωρίς να την διασταυρώσεις την λαμβάνεις ως αληθινή και απαντάς? Πόσο πρόχειρος είσαι? Και αν κάποτε αναλάβεις μια εξουσία έτσι θα ενεργείς? Ξέρεις οι πολίτες για αυτό δεν θα σε εμπιστευτούνε ποτέ!! Διότι το περιβάλλον σου είναι γεμάτο από ανθρώπους που είναι βουτηγμένοι στην υποκρισία, στην ψευτιά, στην λοβιτούρα, στην συκοφαντία , και στην ανωμαλία. Τώρα είσαι έκθετος στους πολίτες διότι με την δημοσίευση του βίντεο τις ομιλίας του Χαλκίδη αποκαλύφθηκε η πραγματικότητα των λεγομένων του αλλά διαβάζοντας και την δική σου απάντηση αποκαλύφθηκες και εσύ πόσο λίγος είσαι. Όσο για τις καρέκλες Αργύρη μου, να σου θυμίσω πως ο Χαλκίδης είχε πολύ ανώτερες από αυτές του Δήμαρχου που ονειρεύεσαι εσύ να κατακτήσεις. Αλλά εγώ πιστεύω πως αυτοί που σε ξεσήκωσαν μόνο για την καρέκλα ενδιαφέρονται και για να εξασφαλίσουν ακόμη μία τετραετία .Ειλικρινά και χωρίς ίχνος ειρωνείας λυπάμαι για τον διασυρμό σου .