Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Χαλκίδης προς Ναλμπάντη και Πανταζόπουλο: Διώξτε τους συνεργάτες σας που θέλουν να αποσυρθώ από τις εκλογές

Mε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχ. Χαλκίδης ζητάει εξηγήσεις για τα όσα διαλαμβάνονται στο "αποκλειστικό" που δημοσίευσα χτες και αφορούσε σε συνάντηση εκπροσώπων των παρατάξεων Ναλμπάντη και Πανταζόπουλου με θέμα την κατάθεση από κοινού αιτήματος ώστε να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα και να δεσμευτούν ότι θα τον αξιοποιήσουν αμισθί ως μάνατζερ του δήμου εκμεταλλευόμενοι τις δεδομένες ικανότητες που διαθέτει.

Ο υποψήφιος αναφέρει τα εξής:


Από το πρωί γράφεται  σε ιστοσελίδα   του τόπου μας και "σέρνεται" στα πολιτικά στέκια και όχι μόνο, ότι υπήρξε "διάλογος εκπροσώπων" των παρατάξεων Ναλμπάντη-Πανταζόπουλου, με θέμα την εισήγηση προς το πρόσωπό μου, απόσυρσης από την εκλογική κούρσα, έναντι οικονομικού ανταλλάγματος.

Αντιλαμβάνεστε ότι το γεγονός έχει και δικαστικές προεκτάσεις πέραν των πολιτικών. Περιμένω άμεσα οι επικεφαλής των παρατάξεων να διαψεύσουν κατηγορηματικά τη συμμετοχή σε τέτοια σκεπτικά. Ακολούθως να ζητήσουν ενημέρωση από τον συντάκτη του δημοσιεύματος για τις "πηγές" που τον ενημέρωσαν και φυσικά να αποπέμψουν τους χυδαίους συνοδοιπόρους τους.

Σε κάθε περίπτωση όμως, πέραν της πολιτικής αντιπαράθεσης οφείλουμε όλοι και σε ότι μας αφορά το τηρούμε ως κόρην οφθαλμού,  να κρατήσουμε την πολιτική αντιπαράθεση στα επίπεδα του γόνιμου δημοκρατικού διαλόγου, επ ωφελεία του Δήμου μας.

Εν αναμονή...

Μιχάλης Χαλκίδης 
Υποψήφιος Δήμαρχος 
Δήμου Αλεξάνδρειας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρη να είσαι καλά! Ειδες όταν γκαζώνεις τι γίνεται!!! Αντε τώρα να εξηγήσεις στον αγχωμένο τεως περί χιούμορ, ΄σάτιρας .... και περιμένει και ανακοινώσεις από τους άλλους!!!! Συνέχισε και θα περάσουμε πολύ όμορφα στην προεκλογική περίοδο. Πίτσες. ποπ κόρν κλπ και γέλιο. Και μην τολμήσει κανένας να σταματήσει τον τέως, θέλουμε να το πάει μέχρι τέλους, να το πιεί όλο το ποτήρι 4ος και καταιδρωμένος.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΛΚΙΔΗ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΟΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ?ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΜΟΧΛΑ.ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ.ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΧΑΛΚΙΔΗ.ΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΑ Ο ΜΟΧΛΑΣ ΟΛΑ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΙΞΕ ΔΙΚΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε παππού που θές να γίνεις και δήμαρχος. Περίμενε καμιά μέρα και μετά σήκωσε το γάντι. Εκτός εαν σε έχει πιάσει σύγκρυο ή φταίνε τα γεράματα. Γιατί ως γνωστόν οι γέροι τα ξέρουν όλα!