Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Δικαστικό ΣΤΟΠ στον Γκυρίνη!!! Κλειστός ο ΣΜΑ και τα σκουπίδια στη Νάουσα. Η αντιπολίτευση κοιμάται;

Έπρεπε να προσφύγει πολίτης στα δικαστήρια; Εισαγγελέας δεν
υπάρχει; Βουλευτές δεν υπάρχουν; Αντιπολίτευση δεν υπάρχει;
Ομολογώ ότι δεν γνώριζα το θέμα και διαβάζοντας το σχόλιο του αναγνώστη ένιωσα έκπληξη και απογοήτευση για το επίπεδο της ασκούμενης αντιπολίτευσης στον δήμο και στον απερχόμενο Γκυρίνη.
Ο λόγος για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων που πλέον δεν λειτουργεί εξ αιτίας δικαστικής απόφασης που βγήκε κατόπιν......
προσφυγής ιδιοκτήτη παρακείμενου οικοπέδου. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο δήμος πλέον μεταφέρει τα απορρίμματά του στον δήμο Νάουσας και από κει μεταφέρονται στον ΧΥΤΑ Γιαννιτσών.
Απορώ που στην χτεσινή συνεδρίαση του συμβουλίου ουδείς έθεσε το θέμα, ουδείς είπε λέξη ότι ο δήμος έχει δικαστική απόφαση εις βάρος του που τον αναγκάζει να υπόκειται σε έξοδα μεταφοράς κλπ, ουδείς ανέδειξε την παρατεταμένη ανικανότητα του Γκυρίνη να διαχειριστεί το ζήτημα αυτό. Ένα ζήτημα που ήδη κοστίζει στο ταμείο του δήμου δέκα χιλιάρικα πρόστιμο μετά από απόφαση της επιτροπής περιβάλλοντος.

Αλήθεια, υπάρχει κάποιος τομέας που πέτυχε ο Γκυρίνης; Τα σκουπίδια κάνουν πάρτι στο δήμο ολόκληρο και ο ΣΜΑ ρυπαίνει αλλά ο Γκυρίνης αποφάσισε χωρίς να ρωτήσει κανέναν να κόψει κορδέλα στο Πνευματικό και να πληρώσει το ταμείο της ΚΕΔΑ οχτώ χιλιάρικα για να κάνει προεκλογική φιέστα.

Κλείνω με μια επισήμανση προς τους νυν υποψήφιους και προς τον αυριανό δήμαρχο. Θα κληθείτε να ερευνήστε τη νομιμότητα αυτής της φιέστας είτε θέλετε είτε όχι. Κρατήστε το.

Διαβάστε το σχόλιο του αναγνώστη:
Βρίσκεται σε πανικό. Αυτό τον καιρό και όχι μόνο ο Δήμος Διοικείται με τον αυτόματο πιλότο. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει μεταγραφές μιμούμενος τον Μαρινάκη, αλλά πρωτάθλημα δεν παίρνει. Και τώρα με διάφορες φιέστες προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του φεσώνοντας ακόμα περισσότερο τους δημότες για δικό του όφελος. Όμως τα πράγματα έφτασαν στο χείλος του γκρεμού. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης παίζουν μια χαρά το παιχνίδι του και οι λόγοι είναι γνωστοί. Αποκρύπτουν από τους δημότες σοβαρά γεγονότα και ασχολούνται με τις φανφάρες του Δημάρχου που έχουν να κάνουν ακόμη και με την υγεία των ανθρώπων. Θα αναφέρω μόνο ένα για τώρα. Το γνωστό θέμα του ΣΜΑ. Έπειτα από τόσες φωτιές και από τόσες συζητήσεις αυτό που δεν έκαναν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους όπως η Διεύθυνση Υγιεινής το έκανε η Δικαιοσύνη μετά από ασφαλιστικά μέτρα που έκανε ένας κτηνοτρόφος τις περιοχής όπου συσσωρεύονται τα σκουπίδια.Έτσι λοιπόν με δικαστική απόφαση απαγορεύεται στο Δήμο να μεταφέρει τα σκουπίδια στο χώρο του ΣΜΑ. Και γίνεται το εξής τραγελαφικό. Τα απορριμματοφόρα μεταφέρουν τα σκουπίδια στα ΜΟΝΟΣΠΙΤΑ ΝΑΟΥΣΑΣ και από εκεί τα κοντέινερ τα μεταφέρουν στον ΧΥΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ!!!!!!! Φανταστείτε την ανευθυνότητα και το κόστος αυτής τις πράξεις. Και όλα αυτά επειδή η Διοίκηση του Δήμου φάνηκε ανίκανη για την επίλυση αυτού του προβλήματος παρά τα χιλιάδες ευρώ που σπατάλησε για την λειτουργία του ΣΜΑ. Κατά τα άλλα από φιέστες και μπλά-μπλά πάμε καλά!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κύριε Μόχλα καλύτερα να κάνετε ρεπορτάζ για αυτό το σοβαρό θέμα παρά να ανεβάζεται σε άρθρο σας σχόλια κάθε ανώνυμου αναγνώστη

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11: 38 Εκπλήσσομαι για το σχόλιο σου. Έτσι λοιπόν αντί να συμβουλεύεις το διαχειριστή για το πώς θα κάνει την δουλειά του, καλύτερα θα ήτανε να περάσετε να ρωτήσετε την δημοτική αρχή για τους λόγους που επικρατεί αυτό το χάος και απρέπεια στον τομέα τις καθαριότητας και τις αποκομιδής των απορριμμάτων. Και αντί να συγχαρείς τον αναγνώστη αλλά και τον διαχειριστή του site που ανέδειξαν το θέμα κάνεις και υποδείξεις. Βέβαια δεν σε προβληματίζει το γεγονός που τόσο ο ηλεκτρονικός αλλά και έντυπος τύπος δεν αναφέρουν το παραμικρό για ένα τόσο σοβαρό θέμα, αλλά ασχολούνται μόνο με το προσφιλές…. Σπορ των εκλογών. Πιστεύω να κατάλαβες ποιο είναι το σπόρ.