Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

αποκλειστικό: Ναλμπάντης και Πανταζόπουλος απευθύνουν κοινό αίτημα σε Χαλκίδη!!!

Σας έχω ένα αποκλειστικό θέμα που είμαι σίγουρος ότι θα συζητηθεί. Σύμφωνα με απολύτως έγκυρη πηγή που προέρχεται από το "στρατόπεδο" του Ναλμπάντη υπήρξε επαφή μεταξύ στενών συνεργατών του Ναλμπάντη και του Πανταζόπουλου όπου κατά τη διάρκεια της συζήτησης έπεσε στο τραπέζι η εξής πρόταση που όταν την άκουσα έμεινα άφωνος.
Ο στενός συνεργάτης του Ναλμπάντη είπε επί λέξη τα εξής: "Προτείνουμε να κάνουμε ως.... παρατάξεις κοινό αίτημα προς τον Μιχάλη Χαλκίδη και να του λέμε να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα. Εμείς πιστεύουμε ότι ο Μιχάλης δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να γίνει δήμαρχος στην Αλεξάνδρεια του 2019 αλλά είναι απολύτως κατάλληλος να γίνει μάνατζερ του δήμου μας. Είναι ικανός και το δείχνει το γεγονός ότι στέκεται επάξια στο ρόλο του στον ιδιωτικό τομέα όπου απασχολείται, έχει γνωριμίες που παίζουν ρόλο και ενίοτε σημαντικό.
Προτείνουμε ως παράταξη Ναλμπάντη στην παράταξή σας να κάνουμε κοινό αίτημα που θα υπογράφεται από τους αρχηγούς μας και να ζητάμε από τον Χαλκίδη να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα δεσμευόμενοι αμφότεροι ότι όποιος γίνει δήμαρχος θα τον προσλάβει για μάνατζερ του δήμου μας αμισθί και στο συμβόλαιό του θα αναγράφεται ρητά ότι θα εισπράττει προμήθεια ύψους 2% για κάθε χρηματοδότηση που θα φέρνει στον δήμο μας εκτός βέβαια των θεσμοθετημένων πόρων.
Πως βλέπεις το σκεπτικό;" ρώτησε ο εκπρόσωπος του Ναλμπάντη τον εκπρόσωπο του Πανταζόπουλου που είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό και του πήρε κάνα δίλεπτο για να συνέρθει.
- Γίνονται αυτά τα πράγματα; είπε αρχικά και στη συνέχεια αφού το καλοσκέφτηκε άρχισε να ζητάει διευκρινίσεις κατά κύριο λόγο διαδικαστικές παρά πολιτικές όπως έμαθα.
Μετά από συνεχή τηλεφωνήματα και συζήτηση η συμφωνία ήταν γεγονός. Αυτή την ώρα που γράφω την αποκλειστική είδηση οι δυο εκπρόσωποι των παρατάξεων κανονίζουν τις λεπτομέρεις της κοινής ανακοίνωσης-πρόσκλησης που μόλις δημοσιευτεί θα προκαλέσει πάταγο αν μη τι άλλο.

Συγνώμη φίλτατοι Ναλμπάντη και Πανταζόπουλε αλλά τέτοια είδηση δεν ήταν δυνατόν να θαφτεί.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό. Να δώ τον ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ Τον Πανταζόπουλο σε κοινή ανακοίνωσν με τον Ναλμπάντη ΚΙΝΑΛ- ΣΥΡΙΖΑ και την …… πρόταση τους στον Χαλκίδη, για να γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ που πιστεψες αυτο που διαβασες δεν εισαι για να γελαει ο καθε πικραμενος?

Ανώνυμος είπε...

να κόψεις τα "σκληρά" δεν τα αντέχεις ρε Μόχλα

Ανώνυμος είπε...

Χαρη συνέχισε να ταίζεις χόρτο το πόπολο.
Το γουστάρει πολύ και εσύ έχεις πιάσει το σφυγμό του.
Φοβερό το παιχνίδι που έκανες πολύ πριν την πρωταπριλιά και τσίμπησαν ....σαρδέλες και κουτσομούρες!
Τελικά με τι δολόνεις και τσιμπάνε όλοι σαν χάνοι?