Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Ηλίας Ιακωβίδης είναι μια σίγουρη και σταθερή επιλογή και δίνει διέξοδο σε αρκετούς συνδημότες

Νιώθω μια ικανοποίηση όσο να πεις γιατί μετά από πολύ καιρό στέλεχος του ΚΚΕ με συμπεριλαμβάνει στη λίστα αποδεκτών των ανακοινώσεών του. Πρόκειται για τον....
υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας Ηλία Ιακωβίδη που έχει τεθεί επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον δήμο αντικαθιστώντας τον Χρήστο Αλευρά που θήτευσε για τρεις συναπτές θητείες.
Ο Ηλίας Ιακωβίδης είναι ένας νέος άνθρωπος, μέλος του ΚΚΕ και αναλαμβάνει έναν ρόλο που αν μη τι άλλο είναι σοβαρός, υπεύθυνος και απαιτητικός. Η εκλογή του στο νέο δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει στις εκλογές του Μαϊου θα σημάνει την απαρχή μια νέας πορείας της παράταξης εφόσον αυτή λειτουργήσει συλλογικά, είναι ενημερωμένη σε βάθος και προσεγγίζει τα τρέχοντα θέματα όχι με την γνωστή "ξύλινη" γλώσσα αλλά με επιχειρήματα που μπορούν να αντιληφθούν οι πολίτες που έχουν και τον τελευταίο λόγο.
Εν κατακλείδι, η υποψηφιότητα του Ιακωβίδη δίνει τη δυνατότητα και την διέξοδο θα έλεγα σε αρκετούς συνδημότες που αμφιταλατεύονται μεταξύ των τριων δεξιών και του Πασόκου με στήριξη Σύριζα υποψήφιου να αποδεσμευτούν και να ψηφίσουν στα σίγουρα έναν νέο άνθρωπο που δεν τον "κρατάει" κανείς, που μπορεί να ποντάρεις ότι ως νέος θα έχει όρεξη να ασκήσει τα καθήκοντά του με ορμή και πάθος, που στην τελική θα τιμήσει την ψήφο που θα πάρει. Στο χέρι σας είναι λοιπόν να κάντε την διαφορά.

Ο Ιακωβίδης με συνεργάτες του αυτό το διάστημα επισκέπτονται δημόσιους φορείς και υπηρεσίες του δήμου. Με το παρακάτω δελτίο τύπου ενημερώνει ότι επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας καθώς και τις υπηρεσίες που βρίσκονται στον χώρο της παλιάς ΥΕΒ.

Η ανακοίνωση της παράταξης είναι:
Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας και υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποίησε την Τρίτη 5 & 6 Μαρτίου, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας», αποτελούμενο από τον επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Ιακωβίδη, τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Ευάγγελο Δόμανο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Σωτήρη Κοτζαμπασόπουλο, Ιακωβίδη Ιωάννη και Κυροπούλου Αμυγδαλιά. 
Στο Κέντρο Υγείας, όπου συναντήθηκαν με την διευθύντρια, το διοικητικό προσωπικό αλλά και το νοσηλευτικό - ιατρικό προσωπικό, η συζήτηση εστιάστηκε στα λειτουργικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τις ελλείψεις υλικοτεχνικών μέσων καθώς και προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών της μεγάλης περιοχής που καλύπτει ο δήμος. Η ΛΑ.ΣΥ έκανε ξεκάθαρο ότι η υγεία αποτελεί κοινωνικό αγαθό και πρέπει να παρέχεται αποκλειστικά δημόσια & δωρεάν σε όλο το εύρος και θα είναι απέναντι στις πολιτικές που θέλουν τις υπηρεσίες υγείας-πρόνοιας ένα απρόσιτο και ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα για τους δημότες.

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου επισκέφτηκαν τις υπηρεσίες που στεγάζονται στις εγκαταστάσεις της ΥΕΒ Αλεξάνδρειας, ξεκινώντας από το γραφείο κίνησης Καθαριότητας, το Κτηνιατρείο, την Πολεοδομία, την υπηρεσία Εγγείων βελτιώσεων και το εναπομείναν γραφείο της ΔΟΥ, όπου ήταν εμφανείς οι ελλείψεις σε προσωπικό. 
Συγκεκριμένα στην Καθαριότητα διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα, όπως οι ελλείψεις στα ζητήματα της υγιεινής και της ασφάλειας στην εργασία (Ρούχα εργασίας, είδη προστασίας & ασφαλείας εργαζομένων) καθώς και η κακή κατάσταση του όρχου Οχημάτων - Μηχανημάτων που υποδηλώνει τα προβλήματα της αποκομιδής των απορριμμάτων. Αποτελεί σημαντικό θέμα στο οποίο η «Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας» τονίζει πως επιβεβαιώνεται, με όλη αυτή την κατάσταση, η πολιτική των κυβερνήσεων όπου μαζί με τους Δήμους & Περιφέρειες, που τους υπηρετούν, έχουν ως στόχο την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων και στο οποίο θα επανέλθει με σχετική ανακοίνωση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΜΟΧΛΑ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕΣ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΣΗ ΘΗΣΙΑ;
ΤΩΡΑ ΠΕΝΕΥΗΣ ΤΟΝ ΚΚΕ ΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΙΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ!!!!!.
ΣΑΛΤΑΡΑΜΕ ΡΕ ΑΛΑΝΙ , ΠΑΘΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΣ..
ΕΣΥ ΘΑ ΣΑΡΟΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.
Ε ΡΕ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ σαρωσες με την ορθογραφια σου

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΛΙΑΡΗ ΜΑΣ ΤΥΦΛΩΣΕΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΙΔΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ

Xronika είπε...

Προς ανώνυμο 8 Μαρτίου 2019, 4:53πμ έχω να του πω:
Ά γαμήσου παρτάλι και ξανά μανά πάνε γαμήσου και μετά έλα εδώ ήρεμος και γράψε ευγενικά και πολιτισμένα ό,τι θες.
Να στο ξαναπώ;