Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Η εκ νέου εκλογή του Δριστά είναι αναγκαία - Όαση μέσα στο χάος της παράταξης Γκυρίνη

Όταν ο Αλεξόπουλος αποφάσισε να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Οικονομικών του δήμου Αλεξάνδρειας προέκυψε ένα κενό σ΄ αυτή τη νευραλγική θέση. Ο Γκυρίνης αρχικά σκέφτηκε να το πάρει πάνω του αλλά γρήγορα διαπίστωσε ότι ήταν αντικειμενικά αδύνατον. Έτσι λοιπόν επιστράτευσε τον...... Στέφανο Δριστά που ως τότε ήταν αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Πλατέος και ουσιαστικά ήταν χωρίς κανένα αντικείμενο.
Ο Δριστάς δεν είναι χτεσινός στα κοινά. Ασχολείται από το 1994 ως δήμαρχος στο Πλατύ για δυο τετραετίες και έκτοται εκλέγεται σύμβουλος σε κάθε εκλογή. Η συνολική παρουσία του Δριστά είναι κατά την εκτίμησή μου απολύτως θετική.
Ο αντιδήμαρχος με την σύζυγό του Κική
Ο αντιδήμαρχος ανέλαβε τον κρίσιμο αυτόν τομέα και με την συμπεριφορά του, τις γνώσεις και την εμπειρία του κατάφερε να παράξει χρήσιμο έργο διασώζοντας πολλές φορές την διοίκηση από άστοχες επιλογές πλην όμως σε πλείστες περιπτώσεις οι εισηγήσεις του ακούγονταν μεν αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω αφού ο Γκυρίνης άκουγε αλλά δεν έκανε τίποτα ή έκανε τα αντίθετα και ως συνήθως ήταν λάθος.
Ο Δριστάς αναδείχτηκε σε ένα χρήσιμο διοικητικό εργαλείο και η εκτίμησή μου είναι ότι αν για κάποιο λόγο αναλάμβανε τα ηνία της διοίκησης για δώδεκα μήνες τουλάχιστον η κατάσταση και η εικόνα θα ήταν εντελώς διαφορετική.
Έντιμος, συνεπής και φτωχός ο Δριστάς βρίσκεται σε ένα εκλογικό σταυροδρόμι που η κάλπη του Μαϊου θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει την πορεία του στα αυτοδιοικητικά ή όχι. Γεγονός όμως είναι ότι αφήνει πίσω του την δική του σφραγίδα που περιλαμβάνεται στις εξής λέξεις: έντιμος, καθαρός, ανεκτικός, εξυπηρετικός, φιλικός στους πολίτες, φτωχός που σημαίνει ότι δεν τα "άρπαξε".

Κλείνω το σημείωμα με το εξής. Όσοι από σας που με διαβάζετε και επιμένετε ακόμα να ψηφίστε τον Γκυρίνη (κακό του κεφαλιού σας) επιλέξτε τον Δριστά και δώστε του έναν σταυρό. Το αξίζει και με το παραπάνω.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΟΛΥ Μ@Λ@ΚΕΣ.Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ?ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ.ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΑΣΗ ΤΟΤΕ ΑΦΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.ΑΒΟΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χαρη , πως μπορω να κανω like στην τοποθετηση σου;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με κάθε λέξη του κειμένου σου.
Μπράβο σου που μπορείς και γράφεις αλήθειες

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και κάποια χρόνια ο Δήμος μας έχει καταστεί παράρτημα του ΟΑΕΔ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Στέφανος έκανε λάθος που έμεινε στον αποτυχημένο Γκυρίνη έπρεπε να αποχωρήσει και να ενταχθεί στην προσπάθεια του Αργύρη Πανταζόπουλου για να τον βοηθήσει για την τελική νίκη.
Συμφωνώ με όσα γράφεις για την παρουσία του στα κοινά.