Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ο Πανταζόπουλος κατηγορεί τον Γκυρίνη για κλέψιμο συνθήματος!!!

Πανταζόπουλος κατηγορεί Γκυρίνη
για κλέψιμο συνθήματος!!!
Όσοι είναι λάτρεις της έβδομης τέχνης και του νεορεαλιστικού κινηματογράφου θα έχουν υπόψη τους την ταινία του Βιττόριο ντε Σίκα "Κλέφτης Ποδηλάτων'. 
Διαβάζοντας τα όσα έγραψε με καλή προαίρεση ο Αργύρης Πανταζόπουλος στο φ/β και γνωρίζοντας την προσωπικότητά του και την ευγένειά του αμέσως πείστηκα ότι υπάρχει θέμα. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πανταζόπουλος είδε ότι.... η παράταξη Γκυρίνη "έκλεψε" ένα σύνθημα που αυτός εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιεί και έγραψε τα εξής: "Από τις 13
Ιανουαρίου έχω παρουσιάσει το κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού μας "Ο Δήμος Αλεξάνδρειας μπροστά". Με έκπληξη βλέπω το ίδιο ακριβώς σύνθημα σε δημοσιεύσεις άλλου συνδυασμού. Είναι προφανώς αντιδεοντολογικό, ενδεικνύει ένδεια έμπνευσης και παρακαλώ να αποσυρθεί αμέσως. Τα υπόλοιπα έρχονται προσεχώς!".

Τι να σας πω; Αν αρχίσω να λέω πράγματα εις βάρος του Γκυρίνη θα με πείτε εμπαθή αλλά ρε γαμώτο, βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία που κλέψει συνθήματα; Δεν έχει ανθρώπους δίπλα του να τον προφυλάξουν; Να του πουν ότι αυτό το σύνθημα το έχει χρησιμοποιήσει άλλος; Τόσο χύμα στο κύμα η κατάσταση;
Ά, ρε Πάνο τι σε περιμένει....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα πεσει πολυ γελιο με τους απιθανους που εχει στο γραφειο του!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΕ.ΧΑΧΑΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΑΥΤΟΙ.ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.