Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Αργύρη, μην ταυτίζεσαι με Χρυσαυγίτες- Δεν σου αξίζει

Στη λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας βγήκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αργύρης Πανταζόπουλος μαζί με συνεργάτες του. Αυτό σαφώς δεν είναι "είδηση" γιατί όλοι οι υποψήφιοι περνούν και συναντούν πωλητές και κόσμο και συνομιλούν μαζί τους. Επιβάλλεται να συμβαίνει και ορθώς συμβαίνει.
Αναφέρομαι στην επίσκεψη του Αργύρη θέλοντας να επισημάνω ένα γεγονός που εμένα με κάνει ...."τούρκο". Το γεγονός είναι ότι βλέποντας τις φωτογραφίες εντόπισα έναν που δηλώνει υποψήφιος σύμβουλος και αυτός ο τύπος είναι δηλωμένος οπαδός, φανατικός .....οπαδός της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Αγαπητέ Αργύρη γνωρίζεις ότι σε σέβομαι και σε εκτιμώ. Είμαι σίγουρος ότι κάνεις λάθος αν στηρίζεις τον αγώνα σου σε τέτοιες περσόνες που έχουν ανοιχτά και φανερά ταχτεί με το φασιστικό μόρφωμα της εγκληματικής οργάνωσης. Μην ταυτίζεις τον αγώνα σου με τους φασίστες. Δεν σου αξίζει ούτε σε αρμόζει....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν γινοσουν και τοσο...Τουρκος με τους χρυσαυγιτες του Γκυρινη το 14. Να τα λεμε και αυτα ε; ...

Ανώνυμος είπε...

Τον ξέρουμε τον τύπο αυτόν γιατί ο ίδιος διαλαλεί όπου βρεθεί και όπου σταθεί τις πολιτικές του προτιμήσεις. Μέχρι εκεί έφτασες ρε Αργύρη? Ντροπή σου να σε συνοδεύουν τέτοια πρόσωπα.