Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Κλείνει το μάτι ο Ναλμπάντης σε υποψήφιους από Χρυσή Αυγή; Ο Σύριζα Αλεξάνδρειας καλά;

Άλλα λόγια να αγαπιώμαστε
ο Ναλμπάντης για τους
φασίστες
Επέλεξα να μην ασχοληθώ στην παρούσα ανάρτηση με τα όσα είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναλμπάντης στην συνέντευξη που παραχώρησε προχτές. Εστιάζω σε ένα σημείο που κατά την άποψή μου πρέπει να αναδειχτεί και να πάρουν θέση όλοι και όλες που δηλώνουν ότι είναι κατά του φασισμού.
Ρωτήθηκε ο Ναλμπάντης, όχι με ξεκάθαρο τρόπο αλλά ρωτήθηκε, αν θα συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του έναν συμπολίτη που ανήκει στα "άκρα". Εν προκειμένω το ερώτημα υφίσταται αν θα συμπεριλάβει ως υποψήφιο έναν που είναι..... μέλος, οπαδός ή υμνητής της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Ο Ναλμπάντης προφανώς το περίμενε το ερώτημα ίσως γιατί έχει κατά νου να το διαπράξει και η απάντηση έμοιαζε ως να ήταν έτοιμη από τα πριν. Πιθανόν και να ήταν. Η απάντηση ήταν ότι "η κάθε περίπτωση θα εξεταστεί ξεχωριστά"!!!
Και αναρωτιέμαι εγώ ο αφελής: Θα καθίσει ο Ναλμπάντης και θα κάνει οπτική ανάλυση στον ενδιαφερόμενο; Θα του κάνει "πολιτικό υπέρηχο" για να δει τον εσωτερικό του κόσμο; Θα αξιολογήσει αν ο φασίστας κουβαλάει μαζί του σημαντικό αριθμό ψήφων; Τι διάολο θα κάνει;
Αντί ο Ναλμπάντης να ξεκόψει ορθά κοφτά ότι αποκλείει συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό του οποιουδήποτε φασίστα αυτός επέλεξε να πατήσει σε δυο βάρκες και να μην κλείσει καμιά πόρτα.

Ο Ναλμπάντης έκανε την επιλογή του και θα κριθεί. Ο Σύριζα που επέλεξε να τον στηρίξει και με συμμετοχή στελεχών του μάλιστα ως υποψηφίων συμβούλων τί άραγε λέει επ΄αυτού; Θα συστεγαστούν με υποψήφιο δηλωμένο φασίστα;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΧΛΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΟΠΑΔΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΥΜΝΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΟΠΟΤΕ ΧΤΥΠΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΡΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΛΙ.ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΓΚΥΡΙΝΗ ΕΙΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΓΚΥΡΙΝΗ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΝΕ ΧΟΛΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ
ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο κώστας κλείνει το μάτι σε όλους. Σίγουρα έχεις δίκιο με το άρθρο σου , αλλά δεν λες ότι κλείνει το μάτι και σε ακροαριστερούς. Φασισμός ο ένας, φασισμός και ο άλλος.Γενικά κλείνει ματιές όπου βρεί. Δύσκολος ο δρόμος της υποψηφιότητας ως δήμαρχος. Εν μέρει δεν μπορώ να τον κατηγορήσω. Για να βγείς κάνεις ότι μπορείς. Το ίδιο κάνουν και οι άλλοι υποψήφιοι περίπου. Μικρή κοινωνία είμαστε , ξερόμαστε.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι το κλείνει, ενδιαφέρεσαι; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα