Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Ο Γκυρίνης, ο Αίσωπος, ο Χαλκίδης και οι καθαρίστριες- Γίνε ηθοποιός να σπάσεις τα ταμεία...

Άκου κάτι Πάνο, απερχόμενε δήμαρχε που μέσα στην πολιτική απελπισία σου πέφτεις σε ατοπήματα. Δέησες να απαντήσεις στην καταγγελία του Χαλκίδη για το θέμα των σχολικών καθαριστριών και καθώς διαβάζω την απάντησή σου βλέπω ότι εγκαλείς τον αντίπαλό σου αν διάβασε Αίσωπο!
Να σε πω κάτι αγαπητέ Πάνο. Ο Χαλκίδης ως φιλόλογος υπάρχει περίπτωση να.... διάβασε Αίσωπο και στα σίγουρα τον έχει ακουστά. Εσύ όμως από που τον ξέρεις τον έρμο τον Αίσωπο και τον επικαλείσαι; Και μη μου πεις ότι μ΄ αυτούς μεγάλωσες γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Κατ΄ αρχάς να ρωτήσω το εξής: Δεν σε κάλυψε η απάντηση του αντιδημάρχου Γκιουρτζή που δημοσιεύτηκε στο σάιτ του δήμου; Εσύ ως τι απαντάς; Ως υποψήφιος δήμαρχος; Ως απερχόμενος; Ως επικεφαλής παράταξης;
Από πότε αγαπητέ απερχόμενε δήμαρχε είσαι σε θέση να δίνεις συμβουλές σε αντιπάλους για το πως θα κάνουν τον προεκλογικό τους αγώνα; Νομίζεις ότι έπιασες λαβράκι αναφερόμενος σε συγκεκριμένα πρόσωπα όπως του Κυτούδη και του Ισαάκ του Αυτοτελή; Να σου θυμίσω ότι ήταν δικές σου επιλογές και μάλιστα τον Ισαάκ τον Αυτοτελή τον στήριξες μέχρι τέλους με νύχια και με δόντια.
Κλείνω με την επισήμανση ότι κάλλιστα μπορείς αγαπητέ απερχόμενε να αφιερωθείς στο ερασιτεχνικό θέατρο και να γίνεις μέλος της Θεατρικής Ομάδας Αλεξάνδρειας. Θα σπάσεις τα ταμεία. Μα καλά, είναι δυνατόν να εμφανίζεσαι εσύ ο "ασπιδοφόρος" υπερασπιστής των υπηρεσιών του δήμου; Εσύ ρε Πάνο; Που τις υπηρεσίες τις είχες στο ξεπέτα;
Εσύ ρε Πάνο που τα στελέχη των υπηρεσιών τα έκανες γυμνάσια και τα έμπλεξες σε δικαστικές περιπέτειες;
Μιλάς εσύ για τις υπηρεσίες του δήμου; Τώρα τις θυμήθηκες ή μήπως εξ αιτίας της ερώτησης- καταγγελίας του Χαλκίδη ρίχνεις το μπαλάκι στις δημοτικές υπηρεσίες για ό,τι ήθελε προκύψει;
Μήπως;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανευθυνος και ποτε δεν φταιει.Η κοτα ειναι πολυ πιο υπευθυνη σαν κοτα.Για την Μελικη την παπια κυριε μοχλα ο Γκυρινης αραγε γιατι??

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/XC9w64P9pPc Εσύ βρε παρανορφωμένε που..... διαβάζεις και Αίσωπο τρομάρα σου μπές σε αυτό το λινκ που σου γράφω για να καταλάβεις πόσο άσχετος είσαι με το θέμα των καθαρηστριών, και απάντησε στο εγγραφο του υπουργείου των εσωτερικών για τις ανόητες θέσεις σου στο θέμα αυτό. Επίσης να απαντήσεις στο ίδιο Υπουργείο γιατί δεν έγεινε ακόμη!!!!!!! η απογραφή τις ΔΕΥΑΛ που είχε υποχρέωση να γίνει εδώ και τρία χρόνια!!!! εκτός από τα τσίπουρα ασχολείσου και με αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Μια αλεπού πεινάει πολύ. Ψάχνει να βρει κάτι να φάει. Ξαφνικά βλέπει μπροστά της ένα δέντρο γεμάτο μεγάλα σταφύλια. Θέλει πάρα πολύ να φάει λίγα σταφύλια. Πώς να ανεβεί όμως πάνω στο δέντρο. Είναι πολύ δύσκολο γιατί η αλεπού δεν είναι σαν τη γάτα! «Δεν πειράζει» σκέφτεται. «Θα προσπαθήσω να ανέβω στο δέντρο» Προσπαθεί μια φορά, προσπαθεί δυο φορές όμως δε γίνεται τίποτα. Τα σταφύλια είναι πολύ ψηλά. Στο τέλος καταλαβαίνει ότι δε μπορεί να τα φτάσει και σκέφτεται. «Δεν πειράζει που δε μπορώ να τα φτάσω. Αυτά τα σταφύλια δεν έγιναν ακόμη. Σίγουρα δεν είναι ωραία» Ακούν τα σταφύλια τα λόγια της αλεπούς και της λένε. «Εμείς κυρά αλεπού, είμαστε πολύ γλυκά σα μέλι! Λες ότι δεν είμαστε καλά μόνο και μόνο επειδή δε μπορείς να μας φτάσεις»

Ανώνυμος είπε...

κ. ΜΟΧΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΥΡΙΝΗ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ? ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Γκυρίνη πράγματι θα ήσουν τέλειος αν συμμετείχες στην θεατρική ομάδα του Δήμου. Κατηγορείς τον Χαλκίδη ότι υπονομεύει τις τάχα προσπάθειες σου για το καλό του Δήμου και των πολιτών ενώ εσύ είσαι ο Άγγελος!!! Ταυτόχρονα όμως κρύβεις από τους πολίτες αλλά και από τους Δημοτικούς συμβούλους την απορριπτική απόφαση του τμήματος του Ελεγκτικού συνεδρίου ΑΘΗΝΩΝ που αφορά την παράνομη ανάθεση που είχες κάνει το 2017 για την ανάθεση καταπολέμησης των κουνουπιών που ενώ είχες χαμηλότερη προσφορά τα έδωσες στην ακριβότερη!! Για αυτό μούγκα στην στρούγκα. Μούγκα ακόμη και για το ότι η ΔΕΥΑΛ βρίσκεται ανάμεσα στις 16 τις χώρας που ακόμη δεν έχει απογραφή σύμφωνα με την Ανακοίνωση του Υπουργείου. Μούγκα για τις κατασχέσεις από το ταμείο του Δήμου που σου έρχονται σωρηδόν μετά από δικαστικές αποφάσεις γιατί δεν τήρησες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και δεν περνούν από το Ελεγκτικό συνέδριο. Μούγκα όμως και για το έλεγχο που γίνεται στο Δήμο και στην ΔΕΥΑΛ για την κατάσχεση των 633000 χιλιάδων ευρώ!! Και μιλάς εσύ για υπονόμευση!! Αν τολμάς βγες δημόσια και πες ότι αυτά δεν είναι αλήθεια. ΤΟΛΜΑΣ????