Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Είμαι δήμαρχος (ακόμα) και παρκάρω όπου γουστάρω


-Πάρκαρε πάνω στο πεζοδρόμιο ενώ στα 30 μέτρα πίσω του έχει πλατεία


Η
φωτογραφία μπορεί να "πει" χίλιες λέξεις; Έτσι λένε οι Κινέζοι; Εμείς τί ακριβώς λέμε όταν βλέπουμε αυτή τη φωτογραφία που απεικονίζει το αυτοκίνητο του απερχόμενου Γκυρίνη να είναι παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο;
Το ιδιωτικό αυτοκίνητο του απερχόμενου βρίσκεται επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου μπροστά ακριβώς από τα μαγαζιά της Βάφα και του Μακριδάκη. Ο απερχόμενος δήμαρχος πήγε στην εκδήλωση του Αμάραντου και για να μην περπατήσει τριάντα μέτρα παρκάροντας στην ελεύθερη πλατεία όπου γίνεται η......
λαϊκή "καβάλησε" το πεζοδρόμιο και ...γούσταρε γιατί είναι δήμαρχος.
Υπομονή μέχρι το τέλος Μαϊου. Έρχεται ολοταχώς το τέλος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος είναι ψωνάρα!! Το κόμπλεξ δεν περιγράφεται όλοι οι πολίτες σπάζουν πλάκα μαζί του γιατί τώρα τελευταία άρχισε να κυκλοφορεί με γραβάτα, με το κινητό στο χέρι , με ακουστικά στα αυτιά του κόβει βόλτες στην Βετσοπούλου, πάει στο παζάρι και το παίζει και μορφωμένος σε όσους δεν τον ξέρουν. Τώρα έκοψε τις κακές παρέες και σουλατσάρι με Μοσχοπούλου, με Δελιόπουλο, με Ράπτη και Παντόπουλο, τους άλλους τους έχει στα αζήτητα νομίζει πως έτσι σβήνει το παρελθόν του. Όμως ο φιλόσοφος λαός λέει πως υπάρχουν δύο ειδών Δήμαρχοι. Ο Δήμαρχος με φρύδια, και ο φρύδια Δήμαρχος. Αυτός ανήκει στην Δεύτερη κατηγορία. Όμως ο καιρός έρχεται είναι κοντά και οι πολίτες θα τον στείλουν για μόνιμες διακοπές στο Μέτσοβο!!!!! Ξέρει αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Στο Μέτσοβο αυτή τη φορά όμως θα είναι σόλο,γιατί η παρέα του δεν τον γούσταρε σαν προσωπικότητα άλλά σαν φορέα εξουσίας.Χωρίς την αίγλη του τίτλου είναι να καβαλάει το τρακτέρ του και να χάνεται στις ......αυλακιές ο καυμένος.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αυτό που λέει ο λαός μας. Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σε ανέβει στο κρεβάτι.

Ανώνυμος είπε...

Κακός το έκανε, αλλά ας αναλογιστούμε όλοι μας πόσες φορές το κάνουμε. Δεν τον κάνω κέφι τον γκυρίνη αλλά μην πουλάμε τρέλα κιόλας. Ειδικά χτές που η αγορά ήταν κλειστή. Καλά έκανες και το ανέδειξες το θέμα, αλλά ας κοιτάξουμε λίγο πρώτα και την δική μας συμπεριφορά. Οτι δεν μας αρέσει να μας κάνουν , να μην το κάνουμε Εχουμε καταντήσει στον γιδά (επίτηδες δεν γράφω αλεξάνδρεια) αρχοντοχωριάτες του κερατά.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν υπήρχαν τα κορόιδα πως θα επιβίωναν οι ξύπνιο/ ξύπνες?