Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

video- Νόμιμη η κάνναβη στην Καλιφόρνια, όχι στη χώρα μας. Όταν γίνει κυβέρνηση ο Σύριζα θα .....

Από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90 αρθρογραφώ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την αναγκαιότητα της νομιμοποίησης των εξαρτησιογόνων ουσιών αρχίζοντας από την κάνναβη. Έχοντας παρακολουθήσει εκείνη την εποχή διαλέξεις σημαντικών παραγόντων του.....
αντιαπαγορευτικού κινήματος καθώς και ένα πολύ χρήσιμο οχτάμηνο επιμορφωτικό-εκπαιδευτικό σεμινάριο που είχε διοργανώσει ο ΟΚΑΝΑ στην Αλεξάνδρεια είχα μια επαρκή γνώση για τον χώρο. Όταν είχαμε πάει στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο και είδαμε τις κρατικές δομές όπου οι χρήστες προσφεύγουν για να απεξαρτηθούν λύθηκαν πολλές από τις απορίες μας. Τότε, το μακρινό 1994, και το επισημαίνω αυτό διότι από τότε ως σήμερα πολλά πράγματα έχουν αλλάξει.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά. Γιατί η χώρα μας, αν και έχει κυβέρνηση Σύριζα, συνεχίζει την ίδια πολιτική ή κάνει δειλά βήματα, στην κατεύθυνση της αντιαπαγόρευσης. Και βλέπουμε να συμβαίνουν πράγματα θεαματικά στην μητρόπολη της συντήρησης και του καπιταλισμού, στις ΗΠΑ. Από χτες στην Καλιφόρνια η κάνναβη είναι νόμιμη για γενική χρήση.

Δείτε το βίντεο:
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την άποψή σου. Το άσχημο της υπόθεσης είναι όμως ότι μόνο εσύ στην περιοχή μας ασχολείται με τέτοια θέματα που είναι δείγμα της δημοσιογραφίας που έχουμε.
Καλή χρονιά σε όλους

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολλά τα λεφτά άρη. Και τι θα κάνουν οι έμποροι ναρκωτικών ? Θα μείνουν άνεργοι? Τόσοι και τόσοι τρώνε χρήμα απο αυτούς (ακόμη και σώματα ασφαλείας).
Οπότε δεν πρέπει να νομιμοποιηθεί .
Καλή χρονιά.

xristos bellos είπε...

Καλά Χάρη μου στις ΗΠΑ ελεύθερη είναι και η οπλοχρησία. Ελεύθερη είναι και η χρήση βίας και δολοφονίας αστυνομικών ενάντια σε πολίτες που δεν είναι λευκοί. Στη κάναβη θα είχαν θα είχαν πρόβλημα που 70% κάνει ή έκανε χρήση.