Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Nέα εξέλιξη!!! Ο Δημητριάδης είπε "ΝΑΙ" και το πάρτι αποκτά νέα τροπή. - . Μυστική(;) συνάντηση στελεχών

Κατά πως φαίνεται θα ζήσουμε την μεγαλύτερη σε διάρκεια προεκλογική περίοδο στον δήμο Αλεξάνδρειας. 

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του..... Μιχάλη Χαλκίδη άρχισε μια έντονη κινητικότητα στο χώρο της αυτοδιοίκησης και οι επαφές δίνουν και παίρνουν.
Τις προηγούμενες μέρες, σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης αποφάσισαν να συναντηθούν και καλέσουν τον πρώην δήμαρχο Φώτη Δημητριάδη για να συζητήσουν τις εξελίξεις αφενός και να τον πείσουν πιέζοντάς τον να είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του 2019.
Η συνάντηση έγινε σε χώρο όπου υπήρχε άνεση και ευρυχωρία και όλοι μαζί αφού συζήτησαν για ώρες κατέληξαν ομόφωνα να πούνε στον Φ. Δημητριάδη "πρέπει να είσαι ξανά υποψήφιος, εμείς είμαστε εδώ μαζί σου. Προχώρα και πάμε να πάρουμε τη νίκη".

Ο Δημητριάδης αφού τους άκουσε όλους και επειδή είναι έμπειρος σε τέτοιου τύπου χειρισμούς έκανε ένα βήμα αλλά όχι ...ολόκληρο. Είπε, υπό μορφή δέσμευσης, ότι θα διερευνήσει τις πιθανότητες, τις δυνατότητες επιτυχίας που μπορεί να έχει ένα τέτοιο εγχείρημα και θα λάβει σε εύλογο διάστημα τις οριστικές αποφάσεις του και τις οποίες θα ανακοινώσει.

Παράγοντες της παράταξης και άτομα που πήραν μέρος στην εν λόγω συνάντηση εκτιμούν ότι "το πρώτο βήμα από τον Φώτη έγινε. Απομένει να κάνει και το δεύτερο και μετά το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό". Αυτό δήλωσε ένας που πήρε μέρος στην συνάντηση και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την ευόδωση του εγχειρήματος.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας ο Δημητριάδης φαίνεται ότι επιχειρεί να κάνει ολική επαναφορά. Αν θα τα καταφέρει θα το δείξει ο χρόνος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Φωτη μαζι σου.

Ανώνυμος είπε...

Μπούρδες.