Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Τζάμπα η ανησυχία, ο Μιχάλης είναι ΕΔΩ!!! Πήγε στην εκκλησία την Πρωτοχρονιά, πίσω από τον Γκυρίνη

Είχα αρχίσει να ανησυχώ με την παρατεταμένη απουσία από τους δημόσιους χώρους του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Μιχάλη Χαλκίδη έως ότου έμαθα ότι έκανε την εμφάνισή του. Ο Μιχάλης φαίνεται ότι όλα τα έχει σχεδιάσει λεπτομερώς στο μυαλό του και είπε να αρχίσει να εφαρμόζει το σχέδιό του με το έμπα του νέου έτους. Έτσι λοιπόν έβαλε κοστούμι και γραβάτα και φρέσκος φρέσκος πήγε στην εκκλησία της Παναγίας στην Αλεξάνδρεια την πρώτη μέρα του..... χρόνου όπου γίνεται μια θρησκευτική τελετή και στην οποία παρίστανται οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου.
Αυτό που έκανε εντύπωση όμως σε όσους τον είδαν να μπαίνει στο ναό ήταν το εξής:
Πρώτον, δε συνοδεύονταν από κανέναν. Φαίνεται ότι όλα τα στελέχη που έχει ήδη κλείσει για το ψηφοδέλτιό του είχαν ξενυχτίσει στα ρεβεγιόν και ήταν αδύνατον να πάνε στην εκκλησία. Για να είμαι ακριβής πρέπει να πω ότι τον συνόδευε ένας νεαρής ηλικίας άνδρας που εκτιμώ ότι πρέπει να είναι ένας παλιός συνεργάτης του τον καιρό που ήταν βουλευτής.
Δεύτερον. Το δεύτερο πράγμα που έκανε εντύπωση και σχολιάστηκε ήταν το γεγονός ότι ο Μιχάλης πήγε και κάθισε στο χώρο εκείνον που εκ του πρωτοκόλλου πάνε και κάθονται οι τοπικοί αξιωματούχοι. Δηλαδή εκεί που πάνε οι δήμαρχοι, οι σύμβουλοι, οι βουλευτές κλπ. Εκεί πήγε και ο υποψήφιος δήμαρχος και η ερμηνεία που δίνω είναι ότι πήγε εκεί με την ιδιότητα του πρώην βουλευτή. Αυτό όμως που σχολιάστηκε είναι ότι πήγε και στήθηκε ακριβώς πίσω από τον Γκυρίνη που ήταν ήδη στην εκκλησία και ο οποίος δεν τον πήρε είδηση, όπως με μεταφέρθηκε από αυτόπτη μάρτυρα.
Ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας διέκρινε κάποια στιγμή τον υποψήφιο δήμαρχο να κουνάει τα χείλη του και προσπάθησε να διακρίνει αν ψέλνει ψιθυριστά ή αν έκανε κάποιο τάμα στην Παναγία αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Μιχάλης είναι γνωστό ότι είναι ευσεβής άνθρωπος και δε θα ήταν περίεργο να έκανε ένα τάμα στην Θεομήτωρ για τις δημοτικές εκλογές.  

Γεγονός είναι πάντως ότι προσωπικά χαίρομαι που ο Μ. Χαλκίδης αποφάσισε να ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις του διότι είχα αρχίσει να ανησυχώ και προβληματιζόμουνα αν θα γίνω τελικά αστροναύτης ή όχι.  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΜΟΧΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ.Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τζαμπα μαγκας οπως το Γκυρινη δεν ειναι ο ΜΙΧΑΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΑΡΔΕΥΣΗ ΜΕΛΙΚΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ.ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΤΙ?ΠΟΣΑ?ΓΙΑΤΙ?ΠΟΤΕ?ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ????????

Ανώνυμος είπε...

3 : 39
Πολύ Αγκάθα Κρίστι και πολλά συνομοσιωλογικά βιβλία διαβάζεις. Μαζί σου όλα στο φως. Μην βιάζεσαι όμως πολύ σύντομα θα δεις πράγματα στα μανταλάκια που θα τρίβεις τα μάτια σου. Όσο για τους καταλογισμούς τις Μελίκης να ρωτήσεις τον Γκυρίνη όχι το Χαλκίδη. Και αυτό ξέρεις γιατί? Πρώτον οι καταλογισμοί αφορούν την περίοδο από το 2005 και μετά που ο Χαλκίδης ήταν Βουλευτής από το 2000 !! και Δεύτερο στα άτομα που έχουν γίνει καταλογισμοί με σοβαρά ποσά είναι σήμερα οι στενοί συνεργάτες του Γκυρίνη!!!!! Αν έχει πνευμόνια ο Γκυρίνης να βγει να τους κατονομάσει και να αναφέρει και τα ποσά. Για αυτό σου γράφω για τα μανταλάκια. Επομένως λάθος πόρτα χτύπησες.

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο σίγουρο από όλα αυτά είναι ότι θα γίνεις αστροναύτης.