Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Ενεργός πολίτης Αδαμίδης: Τέτοιο χάλι δεν έχε προηγούμενο. Φταίμε κι εμείς αλλά ....

Ν. Αδαμίδης
δημότης Αλεξάνδρειας
Είναι κοινός τόπος, το έχει αναγνωρίσει και ο ίδιος ο δήμαρχος το πρόβλημα και την έκτασή του. Αναφέρομαι στο θέμα της καθαριότητας ή καλύτερα της πλημμελούς αποκομιδής των σκουπιδιών εξ αιτίας πολλών προβλημάτων, παραλείψεων κλπ που παρατηρούνται στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Αλεξάνδρειας. 
Σε συνδυασμό με την έλλειψη αντίστοιχης κουλτούρας ημών των κατοίκων που ρυπαίνουμε τον δημόσιο χώρο η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει από τα όρια ανοχής και αντοχής.

Δείτε τον τρόπο που σχολιάζει το..... όλο ζήτημα ένας ενεργός πολίτης στον "τοίχο" του στο facebook και πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Αδαμίδης, συνταξιούχος αστυνομικός υπάλληλος που ζει και παρακολουθεί τα κοινά σε καθημερινή βάση και δε διστάζει να εκφράζει δημόσια τις απόψεις του:

"Δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου, αλλά αυτό το χάλι σε κεντρικούς μάλιστα δρόμους της πόλης δεν έχει προηγούμενο, χαρτιά, σακούλες πλαστικές και πλαστικά μπουκάλια πετάμενα παντού σε όλο το μήκος της Βετσοπουλου, στον πεζόδρομο, γύρω απ το Πνευματικό Κέντρο, μπροστά από τις Τράπεζες παντού. Δεν έχω δει άλλη πόλη στην Ελλάδα σ΄ αυτή την άθλια εικόνα.
Βέβαια ευθύνη δε φέρει μόνο ο δήμος γι αυτό, φταίμε και όλοι εμείς που πετάμε ο,τι κρατάμε στο χέρι μας και μας είναι περιττό. 
Κάτι όμως πρέπει να γίνει η κατάσταση που επικρατεί μας προσβάλει όλους".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

Ιωάννης είπε...

Σ' ωραίος μεγάλε!! φαντάζομαι και στο σπίτι σου μέσα ο Δήμος περιμένεις να καθαρίσει.

Ανώνυμος είπε...

Οχι μεγαλε να καθαρισει τα σκουπιδια απο τους δρομους και τα παρκα και αν δεν μπορει να μην στελνει να πληρωνουμαι δημοτικα τελη.τοσο απλα οσο για τα φιλαρακια του που βρωμιζουνε το κεντρο ας βρουνε λυση μαζι του.