Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Αυτό μάλιστα!!! Ο Μόσχος υποψήφιος με Χαλκίδη εάν τελικά είναι υποψήφιος δήμαρχος- βίντεο

Ο Μόσχος Κυτούδης στο ράδιο Αβένα με τον Στ. Κουρνιάκο
To λέω εξ αρχής για να μην έχουμε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Στηρίζω Μόσχο. Όποια επιλογή κι αν.....
κάνει τελικά. Γιατί;
Μα γιατί σήμερα έδειξε ότι δεν είναι αχάριστος με την έννοια την κλασσική, την καλώς νοούμενη, την αρσενική. Τιμά αυτούς που τον βοήθησαν και του έκαναν πράξη ένα αίτημα ζωής θα έλεγα και τώρα που έρχεται (;) η ώρα αυτός αντί να κάνει τον ...γερμανό βγαίνει φόρα παρτίδα και δηλώνει ευθαρσώς: Ναι, εάν με το καλό θα είναι υποψήφιος ο Μιχάλης Χαλκίδης στις εκλογές του 2019 εγώ θα είμαι μαζί του υποψήφιος.

Τόσο απλά και τόσο ντόμπρα σήμερα στο ράδιο Αβένα 97,7 ο Μόσχος Κυτούδης δήλωσε την απόφασή του ότι θα στρατευτεί στον αγώνα του Χαλκίδη ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Βέβαια, ο Κυτούδης πήγε στο ράδιο να μιλήσει για το ΤΟΕΒ Τρικάλων όπου είναι πρόεδρος αλλά με ελάχιστη θα έλεγα πίεση εκ μέρους του δαιμονισμένου σήμερα Στέλιου Κουρνιάκου είπε την είδηση. Μια είδηση που όλοι αναμέναμε αλλά δεν περιμέναμε να έρθει τόσο νωρίς. Και ομολογουμένως είναι νωρίς αφού και ο ίδιος ο Μ. Κυτούδης καλά καλά το πιστεύει ότι ο Χαλκίδης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και γι αυτό κράτησε μια "πισινή" λέγοντας "εάν με το καλό τελικά είναι υποψήφιος ...".

Βέβαια, πρέπει να σημειώσω ότι μόλις πριν από λίγες ώρες ο Μόσχος Κυτούδης είχε πάρει μέρος στην συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας του Π. Γκυρίνη όπου μάλιστα πήρε το λόγο και έκανε παρατηρήσεις συμβάλλοντας κι αυτός με την σειρά του στο καλό κλίμα που επικράτησε αφενός και έδειξε ότι τον ενδιαφέρει πολύ να παραχθεί έργο από την νυν διοίκηση προς όφελος των δημοτών. 
Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι αυτό είναι αντιφατικό και θα συμφωνούσα μαζί του εφόσον δεν γνώριζα τον χαρακτήρα του Μόσχου Κυτούδη που τόσο σκληρή κριτική του άσκησα και δικαιολογημένα κατά την άποψή μου. Ωστόσο, πιστεύω ότι πρόκειται για έναν χαρακτήρα που δεν μπορεί να ελίσσεται και να αντιλαμβάνεται τα πράγματα με την τρέχουσα πολιτική συμπεριφορά και λειτουργεί με το θυμικό και την ψυχή. Θέλει δηλαδή το καλό το τόπου και να δικαιώσει την αποστολή του αλλά πολλές φορές το διεκδικεί με εντελώς λάθος τρόπο και επειδή δεν μπορεί να "φρενάρει" εκτοξεύει κατηγορίες που μετά δεν μαζεύονται με τίποτα.
Όπως και νάχει πάντως ο Χαλκίδης κατά πως φαίνεται αν είναι τελικά υποψήφιος δήμαρχος (που δε θα είναι, επιμένω κι ας αναγκαστώ να γίνω αστροναύτης) απέκτησε σήμερα έναν δυναμικό υποψήφιο. Έκανε μια προσθήκη στην ομάδα του ο Μιχάλης ενός ατόμου που ξέρει μπάλα έστω και αν όταν έπαιζε ποδόσφαιρο ήταν σκέτος γκασμάς έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει στην πολιτική αφού εκλέγεται χωρίς αντίπαλο στο ΤΟΕΒ Τρικάλων και εκλέχτηκε με την πρώτη το 2014 ως δημοτικός σύμβουλος.
Έναν υποψήφιο που προφανώς θέλησε να κάνει έκπληξη σήμερα στον δήμαρχο Παν. Γκυρίνη και το είπε στο ραδιόφωνο ενώ θα μπορούσε να του το πει χτες κατ΄ ιδίαν αφού δείπνησαν μαζί σε κεντρικό μαγαζί της πόλης και μάλιστα καθότανε δίπλα δίπλα έχοντας απέναντί τους άλλους τέσσερις δημοτικούς συμβούλους που συμπλήρωναν την παρέα.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΗ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΙΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Xeperase kai ton kougka o mosxos auta pou katigorouse.poso eukola allazei i exousia.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΟΧΛΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΤΣΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Το καλο του τοπου για τον κυτουδη ειναι ο χαλκιδης?πλακα μας κανεις ρε μοχλα,πες μου οτι κανεις πλακα.τελικα κατα το δοκουν που μιλαει για εμας τους προμηθευτες του δημου που μας χρωστανε λεφτα εδω και ενα χρονο ακομα και αυτος σαν σχολικη επιτροπη κατα το δοκουν δεν ειναι και αυτος ο ιδιος συμφωνα με αυτα που γραφεις.ολοι την παρτη τους το καλο της πολης κανεις δεν νοιαζεται................

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΚΟΨΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ.ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Exeis dikio kourniako auti einai i koinonia mas.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΓΚΥΡΙΝΗ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΣΧΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΛΟΓΟ ΧΑΛΚΙΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

ME PONESES MOSCO POLU GIATI TO KANS AYTO.

Jon.i είπε...

Το δυδιμο θα βρει τροπο να ειναι μαζι θα το ξαναβρειτε μπροστα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΓΚΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΥΓΚΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΤΟΥΔΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ.

ΜΑΡΙΑ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΤΟΕΒ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΕΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ,ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΒΑΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΨΗΦΟΣ.ΟΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΨΗΦΙΟΣΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΤΟ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ.ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΥΡΙΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΙΣΤΑΙ ΙΔΙΟΙ ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ανεβεις το καλαμι τι παθαινεις κυριε προεδρε.Την ψωνιζεις την ντοματα .

Xronika είπε...

Απευθύνομαι στον/η συντάκτη του σχολίου που φέρει υπογραφή ΜΑΡΙΑ 2:40μμ, 13 Ιανουαρίου 2018.
Στο σχόλιό σου αναφέρεσαι στις προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία. Καταγγέλεις ότι έγιναν διακρίσεις και ότι εσύ που προφανώς δούλευες επί Δημητριάδη δεν σε προσέλαβαν εκ νέου διότι δεν είχες ψηφίσει Γκυρίνη.
Για να μπορέσω να το κάνω θέμα θα χρειαστώ πληροφορίες που μπορείς να με στείλεις και να είναι όμως συγκεκριμένες.
Πότε έγιναν οι νέες προσλήψεις, σε ποια σχολεία παρατηρήθηκε το φαινόμενο αυτό;, εσύ ποια προσόντα είχες επιπλέον από τη νέα καθαρίστρια αλλά σε απέκλεισαν κλπ.
Αν στείλεις στοιχεία θα μπορέσω να το ψάξω όπως λες και να γίνει θέμα.
Χάρης Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

Κυριε μοχλα μην τσιμπατε με την μαρια ολα λασπη ειναι φαινεται.Μηπως την μαρια την λενε χρηστινα η στελα?Να σας πω οτι της προσληψεις την καθε επιλογη την κανουνε η προισταμενες των σχολειων.Αυτες προτεινουνε η κυρια αυτη που δεν υπαρχει με το ονομα μαρια ισως να ειχε υψηλο εισοδημα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΠΑΛΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ?