Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Δεν ξανάγινε!! Πασόκ Ημαθίας εναντίον Καλαϊτζίδη για μια πρόσκληση στη Φώφη

Και ξαφνικά, ενώ είχε πέσει σε μια κατάσταση παρατεταμένης χειμερίας νάρκης, το τοπικό Πασόκ ξύπνησε και τα "εχωσε" στους διοργανωτές της εκδήλωσης που έγινε στο.....
Ζάππειο για την προβολή της Ημαθίας.
Ο λόγος της απότομης διακοπής της "νάρκης" ήταν ότι τα τοπικά στελέχη έκριναν ότι έπρεπε να κληθεί η πρόεδρος Φώφη στην εν λόγω εκδήλωση αλλά την ...ξέχασαν.

Κ. Καλαϊτζίδης
Νομάρχης Ημαθίας
πρόεδρος Φώφη
Είναι προφανές ότι οι συντάκτες της ανακοίνωσης αυτής είναι φανατικοί υποστηρικτές της Φώφης στην κούρσα για την προεδρία του υπό διαμόρφωση νέου πολιτικού μορφώματος και επιχειρούν να το δείξουν προς πάσα κατεύθυνση. Ωστόσο, με την ενέργειά τους αυτή έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το επιβαλλόμενο καθεστώς ουδετερότητας που θα έπρεπε δεοντολογικά να επιβάλουν και στους εαυτούς τους. Εξ άλλου, σε προεκλογική περίοδο βρίσκεται το κόμμα τους και σιγά μην έσταξε η ουρά του γαϊδάρου που δεν πήγε η πρόεδρος Φώφη στο Ζάππειο για να δει τα προϊόντα της Ημαθίας.

Άμα όμως διαβάσει κανείς προσεκτικά την ανακοίνωση με την οποία καταγγέλονται ο Τζιτζικώστας και ο Καλαϊτζίδης θα διαπιστώσει ότι οι συντάκτες γνωρίζουν το εξής: Ότι η πρόεδρος Φώφη ανέμενε ως την τελευταία (;) στιγμή την πολυπόθητη πρόσκληση αλλά οι κακοί δεξιοί δεν έκαναν τον κόπο να της στείλουν μια!!!
Εδώ, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Θα αντιλαμβανόμουνα μια αδημονία να έρθει πρόσκληση αν ήταν να πάει να δει την Μέρκελ, τον Ομπάμα, τον Τραμπ, τον Πούτιν άντε τον αρχιεπίσκοπο. Αλλά να πάει ως το Ζάππειο για να δει τον Κώστα Καλαϊτζίδη και τους Ημαθιώτες εκθέτες με ξεπερνάει.
Βέβαια, στην εκδήλωση πήγε ο βουλευτής της Συμπαράταξης Θεοχαρόπουλος που τυγχάνει και πρόεδρος της Δημάρ όπως πήγαν και βουλευτές της Ημαθίας...

Όπως και νάχει, η ανακοίνωση που γράφει ιστορία και θα καταγραφεί στην τοπική πολιτική επικαιρότητα είναι:

Με ικανοποίηση παρακολουθήσαμε την εξαιρετικά πετυχημένη πρωτοβουλία προβολής της Ημαθίας στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα («Ζάππειο»). Η συντονισμένη δράση όλων των φορέων της περιοχής για την ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας μόνο κέρδη μπορεί να φέρει. Ωστόσο μια σειρά από οργανωτικές αδυναμίες, που σύμφωνα με τα δεδομένα, οφείλονται τόσο στην Περιφέρεια, όσο και στην Αντιπεριφέρεια τείνουν να ακυρώσουν την αξία της πρωτοβουλίας.

Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι τέτοιας μορφής εκδηλώσεις δεν κρίνονται μόνο από το περιεχόμενο τους, αλλά κυρίως από την επικοινωνιακή διαχείριση τους. Ελπίζουμε να πρόκειται για απειρία και όχι για συνειδητή επιλογή προβολής (;;;;) συγκεκριμένων προσώπων και καταστάσεων το γεγονός της ΜΗ αποστολής προσκλήσεων στο πολιτικό προσωπικό του Κέντρου, να μην ήταν συνειδητή επιλογή, αλλά αβελτηρία των αρμοδίων, σημειώνοντας απλώς ότι η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» κ. Φ Γεννηματά περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή την πρόσκληση που θα της επέτρεπε την παρουσία της στις εκδηλώσεις.

Υποθέτουμε μάλιστα ότι αυτή η «παράλειψη» θα αφορά και άλλους και όχι μόνο την Πρόεδρο μας.

(Υ.Γ. Δεν θα είχε απολύτως κανένα νόημα μια αντιπαράθεση για το θέμα. Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να πήραν το μήνυμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: