Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Νέα διοίκηση στον Εμπορικό Σύλλογο με σφραγίδα Δημητριάδη

"ΝΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ" λέγεται η παράταξη που θα αναλάβει τις τύχες ενός απαξιωμένου συλλόγου, ενός συλλόγου που πριν από δεκαπέντε χρόνια έπαιζε καθοριστικό ρόλο στα κοινά της πόλης της Αλεξάνδρειας και στις συνελεύσεις του επικρατούσε αδιαχώρητο, και αν.....
πάμε ακόμα πιο πίσω χρονικά θα θυμηθούμε ότι οι εκλογές του ήταν σημαντικό πολιτικό και συνδικαλιστικό γεγονός στο οποίο συμμετείχαν εκτός από τα εκατοντάδες μέλη του και τα κόμματα της εποχής εκείνης. Να σκεφτείτε μόνο ότι κάποια στιγμή είχαμε δυο εμπορικούς συλλόγους στην Αλεξάνδρεια οι οποίοι στην πορεία ενώθηκαν και προέκυψε η σημερινή του ονομασία "Η ΕΝΟΤΗΤΑ"
Τάκης Δημητριάδης

Βλέπω στην παράταξη σωτηρίας θα έλεγα να μετέχουν άτομα που έχουν άμεση σχέση με τα του Εμπορικού. Πρώτος και καλύτερος ο Δημητριάδης Γιώργος που παίρνει τη σκυτάλη από τον πιο πετυχημένο πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας και έναν καταξιωμένο συνδικαλιστή το χώρου στο πανελλήνιο. Πρόκειται για τον Τάκη Δημητριάδη που έβαλε τη σφραγίδα του ανεξίτηλη στην πορεία του συλλόγου και τώρα ο γιος του πέφτει στα βαθιά σε μια εποχή δύσκολη για συλλογικές δράσεις.
Άλλος που συνδέεται με το παρελθόν του Συλλόγου είναι ο Σταμάτης Αντώνης που έχει μια μικρή εμπειρία από τα διοικητικά του συλλόγου. Είναι ο γιος της μοναδικής προεδρίνας του Εμπορικού, της Έφης Μπράβου- Σταμάτη που η θητεία της ήταν θετική για την πορεία του.

Δείτε ποιοι απαρτίζουν και συγκροτούν τη νέα παράταξη

Α) ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2. ΒΑΡΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
3. ΓΑΡΕΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
5. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
6. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
7. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
8. ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ
9. ΤΑΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Β) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ε. Σ. Κ&Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

1. ΒΑΡΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
2. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Γ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2. ΜΑΛΙΩΤΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: