Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Καλή η προσπάθεια αλλά θα μείνετε στην ίδια τάξη κ. Τσαβδαρίδη


Στον πρώην βουλευτή της ΝΔ στην Ημαθία Λάζαρο Τσαβδαρίδη απαντάει η ΝΕ Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία είναι η ακόλουθη:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΛΑΖΑΡΟ

Όταν απέχει από τα κοινά για.....
αρκετό χρονικό διάστημα μια αμνησία την παθαίνει ο άνθρωπος.  Όμως δεν παθαίνει μόνο αμνησία αλλά και ένα "χάσιμο" από τα κοινά δρώμενα που συμβαίνουν. Καλή η προσπάθεια του κ. Τσαβδαρίδη να κάνει come back στα τοπικά δρώμενα ώστε να ξαναθέσει την υποψηφιότητά του στη διεκδίκηση  μιας θέσης, αλλά δεν φθάνει και δεν ξεγελά κανένα τέτοιου είδους αντιπολιτευτικές κορώνες.
Όμως κύριε  Τσαβδαρίδη είστε αδιάβαστος για να μην πούμε ότι σκοπίμως λαϊκίζετε και αποπροσανατολίζετε.
1) Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εκλέχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 και ο λαός την ψήφισε για να διαχειριστεί αυτή το μνημόνιο, δεν ξεγέλασε και δεν συνέχισε να κυβερνά με άλλο πρόγραμμα όπως έκανε ο Σαμαράς.
2) 2.500.000 άνθρωποι που η κυβέρνησή σας τους είχε ανασφάλιστους έχουν ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας.
3) Σβήστηκαν ως χρέος στην εφορία οφειλές  χιλιάδων ανασφάλιστων που η κυβέρνησή σας  έστελνε τα ραβασάκια στην εφορία για τη νοσηλεία τους στα δημόσια νοσοκομεία.
4) Το πρόγραμμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τον ελληνικό λαό και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που έχει εκπονηθεί και μπαίνει σε εφαρμογή το έχετε διαβάσει ή είναι ψηλά γράμματα για σας.
5) Γνωρίζετε για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και για τις 120 δόσεις για να σωθούν χιλιάδες επιχειρήσεις; Έχετε ακούσει ή σας διαφεύγει;
Να συνεχίσουμε;
Αν θέλετε να δώσετε το Παρών για δημαρχιακές ή άλλες θέσεις στην παράταξή σας καλά θα κάνετε, να κάνετε προτάσεις για την τοπική κοινωνία, ώστε να συμβάλλετε έστω και την ύστατη στιγμή θετικά.
Όσο για το κυβερνητικό έργο θα το κρίνει ο λαός στο τέλος της τετραετίας και θα σας αφήσει στην ίδια…τάξη, ούτε καν μεταξεταστέους.
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Προηγουμένως ο κ. Τσαβδαρίδης είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο φβ τα παρακάτω:

«1.500 πλειστηριασμοί ξεκινάνε το Σεπτέμβριο από το κόμμα που κέρδισε τις εκλογές με σύνθημα "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη." Και αυτό είναι μόνο μία περίπτωση από ένα σωρό υποσχέσεων και φτηνών λαϊκίστικων συνθημάτων, με τα οποία ο Αλ. Τσίπρας κορόιδεψε στα μούτρα τον ελληνικό λαό και έγινε Πρωθυπουργός.
Θυμίζω τι υποσχέθηκε, μεταξύ άλλων: δωρεάν ρεύμα 3.600 Kwh σε 300.000 φτωχές οικογένειες, κουπόνια σίτισης σε 300.000 άπορες, δωρεάν ιατρική περίθαλψη στους πάντες και μείωση έως και μηδενισμό της συμμετοχής στα φάρμακα, κατάργηση της εξίσωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, δεν πληρώνω στα διόδια, καμία κατάσχεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς για οφειλές προς τη ΔΟΥ ειδικά των φτωχών και αναξιοπαθούντων, αφορολόγητο ύψους 12.000 ευρώ, διαγραφή μέρους οφειλών για φτωχούς δανειολήπτες και αναπροσαρμογή των οφειλών των υπολοίπων, αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας έως 300.000 ευρώ, αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα, δημιουργία 300.000 θέσεων εργασίας με πρόγραμμα 8 δισ. τα δύο πρώτα χρόνια, διεύρυνση του αριθμού των δικαιούχων επιδόματος εργασίας.


Και αφού δεν έκαναν απολύτως τίποτα απ' όσα υποσχέθηκαν, πιάσανε το προσφιλές τους θέμα για τον Χίτλερ και τον Στάλιν. Αυτό θέλουν, αυτό επιδιώκουν και το καταφέρνουν. Είναι οι καλύτεροι στο να πετάνε την μπάλα στην εξέδρα και να διχάζουν τον ελληνικό λαό. Δεν θα πετύχουν να μας τελειώσουν, αρκεί να είμαστε υποψιασμένοι και σε εγρήγορση....».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα αλλάξω χώρα ρε πούστη μου, μας κάνει τώρα μάθημα ο Τάσος Κωστόπουλος ο ΑΙΧΜΉΣ?