Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Προσχοχή: Σημαντική ανακοίνωση ΟΠΑΚΟΜ για εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς


Παντόπουλος Σάκης
VOUCHER ΕΕΤΑΑ: Ερωτηματολόγιο Eισόδου σε Βρεφονηπιακούς και  Παιδικούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. ¨Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας"

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και.....
Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας σας ενημερώνει ότι η Ε.Ε.Τ.Α.Α  Α.Ε , μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάρτησης των αποτελεσμάτων για  τους ωφελούμενους  «voucher»  των Παιδικών Σταθμών ΕΣΠΑ 2017 – 2018, άνοιξε την ειδική εφαρμογή για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου εισόδου .
Οι ωφελούμενες μητέρες  οφείλουν να συμπληρώσουν τα στοιχεία του Ερωτηματολογίου Εισόδου στην ειδική εφαρμογή «Ερωτηματολόγιο Εισόδου», που υπάρχει στην κεντρική σελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε   από 25.08.2017 έως 05.09.2017 (με την εισαγωγή ΑΦΜ και ΑΜΚΑ) και κατόπιν  να προσκομίσουν τη βεβαίωση που εκτυπώνεται από την εφαρμογή στο Νομικό Πρόσωπο, από 01.09.2017 στην δομή που είναι εγγεγραμμένο το παιδί.
Πρέπει να γίνει σαφές,  ότι αν δεν συμπληρωθούν τα στοιχεία του ερωτηματολογίου, η εγγραφή – τοποθέτηση δεν θεωρείται έγκυρη για την ΕΕΤΑΑ , δεν θα ενεργοποιείται η αξία τοποθέτησης «voucher» και όλη η διαδικασία που έχει προηγηθεί (υπογραφή σύμβασης και εξουσιοδότηση) θεωρείται άκυρη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: