Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Συναντήθηκε με τους Δ/ντες Γυμνασίων- Λυκείων η Μαυρίδου- Τι τους είπε

Η διευθύντρια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας μετά την ολοκλήρωση της....
διαδικασίας ανάδειξης νέων διευθυντών των σχολικών μονάδων της μέσης εκπαίδευσης συναντήθηκε μαζί τους στη Βέροια και δόθηκαν κατευθύνσεις και βέβαια βγήκαν και μια αναμνηστική φωτογραφία.
Η κ. Μαυρίδου καλοσώρισε τους διευθυντές που στην πλειονότητά τους είναι οι παλιοί και μάλιστα στα ίδια σχολεία και ανέδειξε χοντρικά τα χαρακτηριστικά εκείνα που απαιτεί σήμερα το σχολείο από τον διευθυντή του.

Στην σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης αναφέρονται τα εξής:


Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα. Αναστασία Μαυρίδου, υποδέχτηκε  την Τρίτη  1  Αυγούστου 2017,  στα γραφεία της Β/θμιας, τους νέους  Διευθυντές/Διευθύντριες των σχολικών μονάδων της Ημαθίας.

Η Διευθύντρια εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια για την επιλογή αυτών στις κρίσεις Δ/ντών-Δ/ντριών, και εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων τους σήμερα τους ευχήθηκε τα εξής:
« Σας εύχομαι να έχετε καλή και δημιουργική θητεία και συνεχής επιτυχία στο δύσκολο και πολυσύνθετο έργο σας.

Στις σύγχρονες συνθήκες τα σχολεία μας χρειάζονται Διευθυντές που καλούνται να υποστηρίξουν ρόλους, όχι μόνο, των διεκπεραιωτών των καθημερινών διοικητικών και γραμματειακών καθηκόντων, αλλά των ηγετών, εμψυχωτών και πρωτεργατών των αλλαγών και καινοτομιών με στόχο ένα αποτελεσματικότερο και αποδοτικότερο δημόσιο σχολείο.

Στην προσπάθεια σας αυτή, θα με βρίσκετε συν-αρωγό και υπό το πρίσμα της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας θα έχουμε μία ανοικτή και εποικοδομητική συνεργασία.

Να είναι αυτή η επιλογή σας ως διευθυντών/ντριών, αφετηρία νέων προσδοκιών,στόχων, δημιουργίας και ελπίδας προς όφελος των μαθητών μας αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
Καλή δύναμη σε όλους!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: