Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Τσαβδαρίδης μέσω Σύριζα!!! τι "παίζει";

Ο Αβραμόπουλος τιμά τον Τσαβδαρίδη με τον Σταυρό Α΄τάξης και του
δίνει και αντίγραφο του ξίφους του Μ. Αλεξάνδρου
Πείτε μου άλλον βουλευτή με τόσα παράσημα στην Ημαθία. 
Eντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση της ΝΕ Ημαθίας του Σύριζα που εξέδωσε ανακοίνωση για να σχολιάσει- απαντήσει σε έναν πρώην βουλευτή, τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη, που εδώ και χρόνια μη καταφέρνοντας να εκλεγεί στη Βουλή δε φέρει κανέναν άλλο θεσμικό τίτλο ει μη μόνο αυτό του "πολιτευτή". Άτυπος τίτλος πλην..... όμως αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν χρήση.
Η εντύπωση που προκάλεσε συνίσταται στο εξής. Γνωρίζει κάτι η ΝΕ Ημαθίας του Σύριζα σχετικά με την σύνθεση του ψηφοδελτίου της ΝΔ για τις εκλογές που κατά τα φαινόμενα θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του ΄19; Λογικά δε θα πρέπει να γνωρίζει τίποτα περισσότερο από ότι γνωρίζει ο ίδιος ο Τσαβδαρίδης.
Θα αναρωτηθεί κανείς: και αν γνώριζε; 
Αν γνώριζε η νομαρχιακή του κυβερνώντος κόμματος ότι ο Τσαβδαρίδης θα είναι εκ νέου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα μπορούσε κάποιος να εικάσει ότι αρχίζει μια πολιτική αντιπαράθεση μαζί του αφού βέβαια προηγουμένως ο πρώην βουλευτής ήδη έχει δώσει την "αφορμή". Και η αφορμή ήταν ένα σχόλιο που έγραψε στο φ/β και που είχε πολιτική χροιά. Ωστόσο, πολλά είναι τα στελέχη της ΝΔ που κάνουν σχόλια αλλά δεν είδα καμιά ανακοίνωση να βγαίνει ονομαστικά εναντίον τους.

Θεωρεί μήπως η ΝΕ του Σύριζα ότι πιθανή συμμετοχή του Τσαβδαρίδη στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας το δυναμώνει και φροντίζει προκαταβολικά να τον φθείρει; Πιθανόν να εκτιμά η νομαρχιακή ότι πρόκειται για μια σίγουρη υποψηφιότητα δεδομένης της στενής φιλικής σχέσης του Λάζαρου με τον Άδωνη (μαζί διακοπές κάνανε, όχ φέτος, και διαβάζανε το βιβλίο για τον Στάλιν) και ως εκ τούτου γίνεται η επίθεση φθοράς.

Είτε έτσι είτε αλλιώς η ανακοίνωση αναβάθμισε τον πολιτικό Τσαβδαρίδη αφού τον αναγορεύει σε αντίπαλο εν δυνάμει και εκ των πραγμάτων του δίνει ακόμα ένα επιχείρημα να χρησιμοποιήσει προς τα κεντρικά στην Αθήνα ώστε να πιάσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο. Να πει δηλαδή ότι εμένα ο Σύριζα στην Ημαθία με φοβάται, ασχολείται μαζί μου και ας μην είμαι βουλευτής (αυτό θα είναι και καρφί εις βάρος του κουμπάρου του και πρώην στενού του φίλου Βεσυρόπουλου) και γι αυτό λοιπόν βάλτε με υποψήφιο να τους ξεσκίσω.

Όσο και να σκέφτηκα και να προβληματίστηκα δε βρήκα άλλον λόγο για την ανακοίνωση αυτή. Καταλήγω λοιπόν ότι πίσω από αυτή την ανακοίνωση κρύβεται ένα σκοτεινό σχέδιο το οποίο υπηρετεί συγκεκριμένο στόχο και αυτός δεν είναι άλλος από την διασφάλιση της υποψηφιότητας Τσαβδαρίδη στις βουλευτικές που έρχονται μέσω του Σύριζα.
Ο Σύριζα Ημαθίας δηλαδή πουλάει εκδούλευση στον Τσαβδαρίδη στοχοποιώντας τον, αναδεικνύοντάς τον ως πόλο αντιπολίτευσης σοβαρό και ισχυρό και ως εκ τούτου παράγοντα που αν μη τι άλλο του αξίζει μια θέση στο ψηφοδέλτιο.
Μπορεί να σας ακούγεται σενάριο φαντασίας αλλά στην πολιτική τα έχουμε δει όλα. Γιατί να μην ισχύει κάτι τέτοιο;
Θα δείξει...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζεις πολύ Αγκάστα κριστι.