Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Ο Έκο, ο Χαλκίδης, τα πανηγύρια και ο Μελίκης και ο κολιός τον Αύγουστο

-Καλώς σας βρήκα και σας υπόσχομαι μια ενδιαφέρουσα συνέχεια....

Μετά από μια βδομάδα πλήρους αποχής από τα Τοπικά Χρονικά επανέρχομαι σιγά σιγά όχι γιατί υπάρχουν ειδήσεις αλλά γιατί ...είθισται.


Εκτός αν θεωρείτε εσείς οι αναγνώστες γεγονότα την εκκλησιαστική κίνηση, δηλαδή το..... που πάνε και τι λένε οι παπάδες και το σύστημα που κινείται γύρω από αυτούς. 
Εκτός αν θεωρείτε γεγονότα τα πάσης φύσεως πανηγύρια που λαμβάνουν χώρα κάθε καλοκαίρι και τα οποία έχουν εκφυλιστεί σε τέτοιο βαθμό που ανάγκασαν τον καταξιωμένο Γιώργη Μελίκη να βγει και να καυτηριάσει το γεγονός της εκμετάλλευσης που γίνεται από πολιτιστικούς συλλόγους και χοροδιδάσκαλους. Εγώ θα κάνω ρεπορτάζ για το θέμα και θα δούμε τί θα βγάλει.
Εκτός αν θεωρείτε γεγονότα τα όσα γράφονται και διαδίδονται για την υποψηφιότητα του Μιχάλη Χαλκίδη για τον δήμο της Αλεξάνδρειας. Στο θέμα αυτό ήδη έχω γράψει την άποψή μου εδώ και μήνες όταν κατέγραψα την αποκλειστική βούληση του πρώην βουλευτή να διαδεχτεί τον νομάρχη Καλαϊτζίδη και έγινε ...πανικός. Έκτοτε, ο Χαλκίδης παίζει τα ρέστα του χρησιμοποιόντας όποιον μπορεί για να θολώσει τα νερά ώστε το "φάγωμα" του Καλαϊτζίδη να γίνει όσο το δυνατόν πιο ...ομαλά και αναίμακτα....
Άμα στο τέλος ο Χαλκίδης είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας το συζητάμε, αλλά δε θα το συζητήσουμε γιατί πολύ απλά δε θα είναι.

Εν τέλει λοιπόν δεν υπάρχουν γεγονότα τον Αύγουστο, όπως λέει και ο Έκο, και για αυτό θα πρέπει ο κόσμος να κάνει μια γερή αποτοξίνωση ώστε να μπορεί να αντέχει την ειδησεογραφία των επόμενων μηνών που ομολογουμένως κινείται στα όρια της βλακείας και του ...δελτίου τύπου. Στα όρια των τροχαίων, των πυρκαγιών σε χωράφια και αποθήκες και των λιτανειών των παπάδων. Στα όρια των ειδήσεων του στυλ "σήμερα οι προσφορές του καφέ ΤΑΔΕ είναι προκλητικές" μέχρι να μετατρέπονται οι γάμοι των συμπολιτών σε ...ειδήσεις.
Την καλημέρα μου και τα λέμε πιο συχνά

Δεν υπάρχουν σχόλια: