Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Αύριο οι εκλογές για νέο ΔΣ στην ΕΛΜΕ Ημαθίας

Από την συνέλευση του Μαϊου η φωτογραφία
Αύριο Τρίτη στις 9 το πρωί θα αρχίσει η εκλοαπολογιστική συνέλευση της ΕΛΜΕ Ημαθίας στην Βέροια στο κινηματογράφο ΣΤΑΡ. Η ΕΛΜΕ Ημαθίας θα αποκτήσει νέα διοίκηση που απαρτίζεται από επτά μέλη. Η διαδικασία θα αρχίσει στις 9 πμ και θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα μετά την καταμέτρηση των ψήφων και αφού βέβαια μεσολαβήσει η τοποθέτηση των...
υποψηφίων που μετέχουν στους συνδυασμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Γενική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Ημαθίας θα γίνει στις 17 /12/ 2013, ημέρα Τρίτη, και θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο «ΣΤΑΡ» στις 9 π.μ. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά στο 4ο Γυμνάσιο Βέροιας.

Η κατάθεση ψηφοδελτίων θα γίνει ως την Δευτέρα 9/12/2013 στα γραφεία της ΕΛΜΕ Ημαθίας

Οι συνάδελφοι που είναι σε διαθεσιμότητα συμμετέχουν ως ισότιμα μέλη στην ΕΛΜΕ και έχουν πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα (εκλέγειν και εκλέγεσθαι).

Όσοι συνάδελφοι μετατάχθηκαν σε διοικητικές θέσεις εντάσσονται στα σωματεία των διοικητικών. Ειδικά για εφέτος, και για όσους από αυτούς τους συναδέλφους έχουν αναλάβει διδακτικά καθήκοντα, μπορούν να παραμείνουν μέλη στις ΕΛΜΕ για όσο διάστημα ασκούν διδακτικό έργο συμμετέχοντας και στις εκλογικές διαδικασίες και υποβάλλοντας υπεύθυνη δήλωση ότι δεν μετέχουν σε άλλο σωματείο.

Η συνολική συνδρομή (ΑΔΕΔΥ – ΟΛΜΕ – ΕΛΜΕ) ανέρχεται στα 15 €. Για τους συναδέλφους που τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας η συνδρομή καθορίζεται στα 10€ (ΑΔΕΔΥ – ΟΛΜΕ)

Οι αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ, συνάδελφοι μετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες της ΕΛΜΕ Ημαθίας. Στην περίπτωση που καταβάλλουν την συνδρομή τους στην ΕΛΜΕ της οργανικής τους θέσης, πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση πως είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: