Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Στα... χέρια ο Γ.Γ. του Δήμου Βέροιας με πολίτη - νέα δεδομένα

 (νέα δεδομένα)

Θερμό, πλην όμως σύντομο, επεισόδιο σημειώθηκε την Κυριακή (8/12) ανάμεσα σε πολίτη και τον Γ.Γ. του Δήμου Βέροιας  Κώστα Τσιλογιάννη, στην πλατεία Δημαρχείου, όταν - σύμφωνα με πληροφορίες - ο πολίτης ζήτησε από τον Κώστα Τσιλογιάννη να μετακινηθεί το όχημα του, που είχε...
κλείσει υπηρεσιακό αυτοκίνητο που μετέφερε τα κιγκλιδώματα που χρησιμοποιήθηκαν για το "Φιλίππειο Δρόμο".

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Verianet.gr, αλλά και σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε τοInVeria.gr, όλα ξεκίνησαν από την υβριστική απάντηση του κ. Τσιλογιάννη προς τον πολίτη, που ήθελε να συνδράμει στο έργο των διοργανωτών του "Φιλίππειου Δρόμου".

Το αγροτικού τύπου όχημα βρισκόταν στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο, επί της οδού Αγ. Δημητρίου, το οποίο έκλεισε με το προσωπικό του ΙΧ ο Κώστας Τσιλογιάννης (έχουμε γράψει πολλές φορές για κάποιους που θεωρούν δημοτικούς χώρους μαγαζί του πατέρα τους).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, που επιβεβαιώνονται και από δημοσίευμα του Verianet.gr, οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και, όπως μας ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, έτρεξαν για να τους χωρίσουν παρόντες αντιδήμαρχοι, αλλά και πολίτες.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Κώστας Τσιλογιάννης αποδεικνύεται δύο φορές "φάουλ". Και έκλεισε όχημα που συνέδραμε στην διοργάνωση του αγώνα και άρχισε να βρίζει τον άνθρωπο που ήταν εκεί για να βοηθήσει, απαντώντας χαρακτηριστικά στο αίτημα του για να πάρει το αυτοκίνητό "άντε γ... ρε μ...".


Απαράδεκτος ο στενός συνεργάτης της Δημάρχου, αλλά γνωστός για την συμπεριφορά του και τους ψευτοτραμπουκισμούς του. Να τον χαίρεται η Δήμαρχος...

πηγή: www.inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: