Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Η ώρα του λογαριασμού ήρθε Παναγιώτη - Ο κόσμος έχει αποφασίσει εδώ και καιρό

Όταν ο κόσμος έχει εδώ και δυο τουλάχιστον χρόνια πιστεύει ότι είσαι ο πλέον ανεπαρκής δήμαρχος που έχει περάσει από την Αλεξάνδρεια ό,τι και να κάνεις, όποιον και αν ορίσει υπεύθυνο της εκστρατείας σου δεν πρόκειται να κερδίσεις με τίποτα. Ακόμα και αν διέθεται ο Γκυρίνης, περί αυτού ο..... λόγος, αρκετά εκατομμύρια για να προσλάβει τον Μπάνον και τον Μάναφορτ μαζί, ήταν αδύνατον να αλλάξει την άποψη του κόσμου. Ο Γκυρίνης αγνόησε τον κόσμο, αγνόησε τη λογική, αγνόησε τους συνεργάτες του που τελικά τους έβλεπε ως αναλώσιμους, αγνόησε τους δικούς του ανθρώπους που "πούλησε" στην πρώτη ευκαιρία και τελικά έφτασε η στιγμή που θα πληρώσει τον λογαριασμό.
Ο Γκυρίνης θα υποστεί μεγαλειώδη ήττα που θα γραφεί στην τοπική ιστορία ως ξεχωριστό κεφάλαιο και που θα λέει ότι ένας δήμαρχος πολλά υποσχόμενος όταν εκλέχτηκε έκανε τα πάντα για να χάσει, για να ακυρώσει τον λόγο της εκλογής του.

Είναι προφανές ότι δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσει κανείς για την ήττα του Γκυρίνη, για την πολιτική του εξαφάνιση, για την πολιτική γελοιοποίηση που θα υποστεί. Οι αιτίες και οι λόγοι πολλοί και συνεχόμενοι. 
Εδώ και καιρό και παρά την κριτική που του ασκώ συλλαμβάνω τον εαυτό μου να τον λυπάμαι που απαξιώθηκε τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα. Και δεν ευθύνεται κανείς άλλος για την απαξίωση παρά μόνον ο ίδιος και οι αποφάσεις που έλαβε από την αρχή της θητείας του μέχρι και σήμερα.
Ελπίζω να είναι σε θέση να διαχειριστεί την ήττα του με αξιοπρεπή τρόπο γιατί τα στερνά τιμούν τα πρώτα....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί πλέον να γυρίσει σπίτι του.Χορτάσαμε έργα και πρόοδο.Χάρη στην βοήθεια του γυρίσαμε στο 1800.Άκρως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γκυρίνης= τετέλεσται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!