Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Στ. Σιμψερής: Δυστυχώς επικράτησαν εκβιασμοί και απειλές. Απογοητεύσαμε τους δημότες

Tελευταία δημόσια παρέμβαση-τοποθέτηση για το χωριό μου, τα Τρίκαλα Ημαθίας, τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές της 26ης Μαΐου.
Έκανα τεράστια προσπάθεια κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου να μεταφέρω τη συζήτηση του πολιτικού λόγου σε ζητήματα που σχετίζονται με τον αναπτυξιακό χαρακτήρα του τόπου, ειδικότερα στον κλάδο της αγροτικής οικονομίας, της παιδείας- εκπαίδευσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής του δημότη. Η......
προσπάθεια αυτή δεν απευθυνόταν μόνο στους δημότες, αλλά και στους συνυποψήφιούς μου των άλλων συνδυασμών.
Δυστυχώς για μένα, αλλά κυρίως για το χωριό μας, δεν επικράτησε η λογική της ανάδειξης και επίλυσης των προβλημάτων του τόπου μας, αλλά ο μικροτοπικισμός, η μικροπολιτική, η ιδιοτέλεια και σε πολλές περιπτώσεις ο εκβιασμός συνείδησης και οι απειλές. 
Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν να απογοητεύσουμε τους συνδημότες μας εξαιτίας της έλλειψης εποικοδομητικού διαλόγου και να τους δημιουργήσουμε αποστροφή για τα κοινά του τόπου.

Με εκτίμηση
Στέφανος Σιμψερής
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Πλατέος
"ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε μοχλα ας μας πει ο κυριος αυτος οταν υποψηφιος τοπικου του Γκυρινη στο τοπικο ωρα υπηρεσιας αστυνομικος γυρναει πορτα πορτα στα σπιτια το θεωρει σωστο?Τρομοκρατια? Φοβος?Λιγο ντροπη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει βρε Στέφανε
εσυ το έργο σου το εκανες στον δήμο
πλατεος .Τώρα τι ψάχνεις.