Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Αποτέλεσμα για πολιτικό ψυχίατρο στον δήμο Αλεξάνδρειας - Απόλυτο φαβορί ο Ναλμπάντης στην μάχη της 2ης Κυριακής

Ακόμα μια βδομάδα έμεινε
Κατά πως φαίνεται ένα τμήμα του πληθυσμού του δήμου Αλεξάνδρειας και μάλιστα σημαντικό έχει αναπτύξει μεγάλη πολιτική ανοσία και έδωσε τη δυνατότητα στον πλεόν αποτυχημένο δήμαρχο της μεταπολίτευσης να διεκδικήσει την άλλη Κυριακή τον δημαρχιακό θώκο απέναντι στον πρώτο και νικητή της εκλογικής μάχης Κώστα Ναλμπάντη.


Για μένα προσωπικά το εκλογικό αποτέλεσμα είναι έκπληξη όχι για την πρωτιά του..... Ναλμπάντη που λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη, όχι για την 4η θέση του Χαλκίδη που εγώ την πίστευα εξ αρχής αλλά για την 2η θέση του Γκυρίνη. Βέβαια, το δίδυμο Ναλμπάντης - Γκυρίνης ήταν αυτό το αποτέλεσμα που περίμεναν όλοι στην παράταξη του νικητή γιατί άπαντες εκτιμούν ότι ο Ναλμπάντης θα εκλεγεί δήμαρχος.

Την ώρα αυτή δεν θέλω να μπω σε παράγοντες άλλους εκτός πολιτικής όπως αυτή που κατήγγειλε ο Χαλκίδης για εξαγορές κλπ αλλά βλέπω το αποτέλεσμα με αποκλειστικά πολιτικά κριτήρια και αδυνατώ να κατανοήσω την αντίδραση των πολιτών που πήγαν στην κάλπη χτες και ψήφισαν Γκυρίνη. Και αναζητώ έναν λόγο, μια σοβαρή αιτία που τους οδήγησε στην επιλογή αυτή...
Κατά πως φαίνεται θα μείνω με την απορία αφού λογικά αυτή η αντίδραση δεν μπορεί να ερμηνευτεί.

Στην ερχόμενη αναμέτρηση, της επόμενης Κυριακής, ο Ναλμπάντης είναι το απόλυτο φαβορί για την εκλογή στην θέση του δημάρχου αφού οι ψηφοφόροι τόσο του Πανταζόπουλου όσο και του Χαλκίδη στην πλειοψηφία τους δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε έναν αποτυχημένο δήμαρχο. Αυτό λέει η λογική.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κουγκας για την αντιδημαρχια που θελει θα παει με Γκυρινη.1500 ευρω το μηνα ειναι αυτα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 27 Μαΐου 2019 - 8:36 π.μ. θα με πεί ο κούγκας εμένα που ψήφισα την παράταξή του , τι να ψηφίσω? Αποκλείεται . Προσωπικά χαλαρά στον κώστα θα το ρίξω. Φτάνει με αυτούς. Το θέμα είναι ότι βλέποντας την ήττα τους έχουν γουρλώσει τα μάτια τους τα πρωτοκλασάτα (ας το πούμε έτσι) στελέχη τους.
Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους , απο όλες τις παρατάξεις που έτρεξαν ---> αφιλοκερδώς <---- πιστεύοντας στο υποψήφιο δήμαρχο που τους είχε στα ψηφοδέλτια. Για τους μη αφιλοκερδώς να μην γράψω καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Πάντος ο δήμος αλεξάνδρειας έδειξε την πόρτα με τα αποτελέσματα στον γκυρίνη. Λογικό είναι σε αντιγονίδες , μελίκη να έπαιξαν οι τοπικοί υποψήφιοι δήμαρχοι. Εύχομαι η νέα διοίκηση ναλμπάντη να προσφέρει απλά πράγματα που θα βοηθήσουν την καθημερινότητα του τόπου.Σκουπίδια, αδέσποτα κανέναν λουλουδάκι κτλ.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ μη λες ποτέ!Ο κόσμος είναι ανεγκέφαλος!ΓΚΥΡΙΝΗ?????ΌΝΤΩΣ?????