Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Στη Βέροια δεν ανέχονται την άλλη άποψη- Και οι σύμβουλοι σιωπούν όταν αναφέρεται ο Μητροπολίτης!!! Θύμα απόπειρας λογοκρισίας ο πρόεδρος του σώματος Τσαπαρόπουλος!!!

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας Πέτρος Τσαπαρόπουλος έκανε το αυτονόητο σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του συμβουλίου. Επιχείρησε να πει την άποψή του για το Μακεδονικό, για τα φράγκα που διακινούνται, για τις συλλήψεις των Ρώσων διπλωματών και την απέλασή τους με την κατηγορία ότι δωροδοκούσαν δημάρχους, μητροπολίτες και άλλους για να ενισχύσουν τις αντιδράσεις στη συμφωνία των Πρεσπών.
Μόλις ο Τσαπαρόπουλος άνοιξε το.....
στόμα του πετάχτηκε ένας δημοτικός σύμβουλος που μαζί με τον τοπικό μητροπολίτη αντάμα ηγούνται των κινητοποιήσεων κατά της συμφωνίας και ούτε λίγο ούτε πολύ απαίτησε από τον πρόεδρο του σώματος να σταματήσει να μιλάει!!!
Ο Τσαπαρόπουλος συνέχισε και μόλις τόλμησε να πιάσει στο στόμα του τον Μητροπολίτη επισημαίνοντας ότι αυτό που λέει στα κείμενά του ότι "η Μακεδονία είναι Ελλάδα" είναι ανιστόρητο τότε ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος πέρασε στα ..κόκκινα και στο τέλος αποχώρησε γιατί δεν άντεχε να ακούσει μια άλλη άποψη πλην αυτών που συμφωνούν με τη δική του.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε το εξής γεγονός. Ότι ουδείς δημοτικός σύμβουλος που ανήκει στο Πασόκ και είναι στην ίδια δημοτική παράταξη με τον Τσαπαρόπουλο δεν τόλμησε να αντιδράσει στη επιχειρούμενη φίμωση του προέδρου του σώματος. Γιατί άραγε; Μα γιατί όλοι  τρέμουν τον μητροπολίτη και όλοι θέλουν τα ψηφαλάκια των εκκλησιών.
Κρίμα και πάλι κρίμα

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Λαϊκούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: