Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Στιγμές ντροπής στο Μακροχώρι της Βέροιας- Ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού έκαψε τον ...Μπουτάρη προς δόξαν του όχλου!!!

Είναι στιγμές που ντρέπομαι, ντρέπομαι για πράξεις άλλων, για μαχαλομαγκιές που κάνουν πολιτικοί χωρίς καμιά πολιτική κουλτούρα, παρασυρμένοι από τον όχλο και εύκολοι να δείξουν την πραγματική πολιτική ταυτότητά τους.

Αναφέρομαι στους αιρετούς του δήμου Βέροιας που πήγαν στο Μακροχώρι χτες το βράδυ για τις εκδηλώσεις της Αποκριάς. Εκεί, ο αντιδήμαρχος Παιδεία, Πολιτισμού κλπ Σοφιανίδης ήταν παρών και ίσως να άναψε τη φωτιά όπου κάηκε ο "βασιλιάς καρνάβαλος" που ήταν ο Μπουτάρης. Ναι, ο....
συνάδελφός του δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ένας άνθρωπος με τις δικές του απόψεις και ιδιαιτερότητες που δε φοβάται, δεν κωλώνει να τις εκφράσει αν και προσωπικά με πολλές από αυτές διαφωνώ.
Ο αντιδήμαρχος Σοφιανίδης μαζί με ένα δημοτικό σύμβουλο ονόματι Κουλουριώτη και τον τοπικό πρόεδρο της κοινότητας έβαλαν φωτιά στον καρνάβαλο Μπουτάρη διότι διαφωνούν με τα όσα είπε τελευταία για το ζήτημα της Μακεδονίας. Έκαψε τον Μπουτάρη διότι προφανώς ο κόσμος ως όχλος απαίτησε να συμβεί αυτό και αυτός δεν ήθελε να του χαλάσει το ...χατήρι. 
Σε άλλες περιπτώσεις η απαίτηση του όχλου που ξεσηκώνονταν είτε από τους παλαιοημερολογίτες είτε από τους ακροδεξιούς της Συμμορίας της Χρυσής Αυγής ήταν να προπηλακίζουν ηθοποιούς γιατί διαφωνούσαν με την παράσταση ή να καίνε βιβλία γιατί διαφωνούσαν με το περιεχόμενό τους!

Βέβαια, είμαι απολύτως σίγουρος ότι τόσο οι συγκεκριμένοι τρεις αιρετοί όσο και ο κόσμος συνολικά όχι μόνο δεν γνωρίζουν το τι ακριβώς είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αλλά η μοναδική ενημέρωση που έχουν είναι οι άναρθρες κραυγές που ακούνε κάθε μέρα από τα βοθροκάναλα της διαπλοκής που ακόμα παραμένουν ανοιχτά και δηλητηριάζουν μυαλά.
Δείτε τί είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Δείτε το βίντεο στο εξής λινκ:  https://www.facebook.com/protovoulia/videos/1864805336863333/

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΣΑΤΙΡΑ ΧΑΡΗ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΥ? ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΣΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΧΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΛΟΙ ΒΛΑΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ??ΠΑΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ποσο καραγκιοζης ειναι ο αντιδημαρχος και ολοι τους αλλα κυριως ο Δημαρχος μα ποσο αστειος να ειναι.Ρε Σοφιανιδη κοιτα μην καεις στο τελος εσυ καρναβαλε.Το παιζεις Δημοκρατης.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΒΛΑΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το κάψιμο του καρνάβαλου είναι συμβολικό. Ο δήμαρχος θεσ/νίκης είναι ο πλέον γνωστός καρνάβαλος - λαγός του σΦύριζα. Οπότε και συμβολικό το κάψιμο ενός ατόφιου στις μέρες μας καρνάβαλου.