Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Υπέρ Γκυρίνη οι μαθητές για την απόφασή του, γκρίνιες και σχόλια από μερίδα γονέων...

Η απόφαση του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παν. Γκυρίνη να κλείσει όλα τα σχολεία όλων των.... βαθμίδων του δήμου Αλεξάνδρειας έχει προκαλέσει ανάμικτες αντιδράσεις διότι υπάρχουν οι μαθητές που επικροτούν σφόδρα και είναι οι πολλοί που κάνουν, διαμορφώνουν το κλίμα με τις συζητήσεις που κάνουν μεταξύ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά, αυτή των γονέων που ορισμένοι διαφωνούν.
Όντως, το ύψος του χιονιού δεν είναι απαγορευτικό για να γίνουν μετακινήσεις είτε με ΙΧ είτε με τα μαθητικά λεωφορεία. Ωστόσο, θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς ότι το χιόνι στις αυλές και στα τσιμέντα των αυλών θα μπορούσε να προκαλέσει ατυχήματα και οδήγησε αυτή η σκέψη στην εν λόγω απόφαση.
Βέβαια, λογικό είναι να υποστηρίζεται η άποψη ότι είναι αδιανόητο να κλείνουν τα σχολεία με πέντε πόντους χιόνι διότι δε χιονίζει μόνο αυτά τα χρόνια, χιόνιζε και παλιότερα και όμως πηγαίναμε σχολείο με τα πόδια έστω και με χρονική καθυστέρηση.
Αυτή η φωτογραφία είναι σημερινή και την βρήκα στον "τοίχο" στο fb ενός διαδικτυακού φίλου κατοίκου της Αλεξάνδρειας που πήγε σήμερα το παιδί του στο πρώτο δημοτικό σχολείο και απαθανάτισε τη στιγμή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν ήμασταν Νευροκόπη τα παιδιά μας δεν θα μαθαίνανε ποτέ γράμματα διότι τα σχολεία θα ήταν μονίμως κλειστά. Η απόφαση του Δημάρχου ήταν άστοχη. ΤΟ χιόνι είναι τόσο λίγο που άνετα θα μπορούσαν να λειτουργήσουν τα σχολεία. Η απόφαση αυτή κατά την γνώμη μου αλλού αποσκοπούσε. Και ο νοών νοείτο.