Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΓΚΥΡΙΝΗΣ σε Υπουργό Υγείας: Φέρτε πίσω τον παθολόγο στο Κέντρο Υγείας- Τι είπε ο Αντωνίου ---- video

Στο παρελθόν είχαν σημειωθεί πολλές και σοβαρές ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας. Πληροφορούμαι με....
χαρά ότι αυτές οι καταστάσεις έχουν ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό. Η προτροπή μου είναι να μην έχουμε εκ νέου τέτοιες καταστάσεις, είπε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας απευθυνόμενος στον Υπουργό Υγείας Ανδρ. Ξανθό κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο νομό Ημαθίας και την έλευσή του στο Κέντρο Υγείας.
Για το θέμα της μιας και μοναδικής βάρδιας του ΕΚΑΒ ο δήμαρχος συμφώνησε με τα όσα είχε πει προηγουμένως η διευθύντρια του ΚΥ Αλεξάνδρειας ότι δηλαδή δεν καλύπτεται η περιοχή επαρκώς και έκλεισε με το αίτημα ότι πρέπει να επιστρέψει ο γιατρός (παθολόγος) που έχει αποσπαστεί στο Νοσοκομείο της Νάουσας ώστε να ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας και να μην παρατηρούνται ελλείψεις.

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου αναφέρθηκε στην έλλειψη της ηλεκτρογεννήτριας που είναι από μόνο του πρόβλημα. Επίσης, αναφέρθηκε στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου που έχει ως αποτέλεσμα να είναι ενεργοβόρο και η παρέμβαση που θα αποκαταστήσει την κατάσταση είναι της τάξης των δυο χιλιάδων ευρώ. Ο βουλευτής ζήτησε από τον υπουργό να στηριχτεί η παρούσα δομή που εξυπηρετεί χιλιάδες συμπολίτες καθώς επίσης και το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.

Δείτε το βίντεο από το ράδιο Αβένα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΝ ΚΑΥΜΕΜΟΣ ΠΗΓΕΣ.ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ.ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.