Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Ανεπιθύμητος ο Δήμαρχος στην Αγκαθιά!!! Ούτε σε αγώνα δεν τον θέλουμε!!! Ανακοίνωσε υποψηφιότητα του γιου του με τον Ναλμπάντη(;) ο Αρ. Ματσούκας

Μια "είδηση" γνωστή εδώ και πολύ καιρό επισημοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ράδιο Αβένα 97,7fm και στον Τ. Καμπάνη. Ο λόγος για την διαθεσιμότητα κατ΄ αρχάς και την δεδομένη υποψηφιότητα του υιού Ματσούκα, γιου του τέως δημοτικού συμβούλου Αλεξάνδρειας και ποδοσφαιρικού παράγοντα επί σειρά ετών Αριστείδη.
Ο Αρ. Ματσούκας ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή και ερωτήθηκε σχετικά τόσο για....
τα πεπραγμένα του νυν δημάρχου Π. Γκυρίνη όσο και την υποψηφιότητα Μιχ. Χαλκίδη. Οι απαντήσεις ήταν σαφείς και γεμάτες "νοήματα".
Είπε ότι "ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης είναι ανεπιθύμητος από την Νίκη Αγκαθιάς ούτε σε αγώνα να έρθει δεν τον θέλουμε.
Ο Χαλκίδης ότι ήταν να δώσει το έδωσε. Δεν είναι το καινούργιο. Θα στηρίξω και ενδεχόμενα ο γιος μου να είναι υποψήφιος σε κάτι καινούργιο".

Το τι εννοεί με το "καινούργιο" ο Αρίστος είναι γνωστό και το ξέρουμε όλοι εδώ και μήνες. Εννοεί την υποψηφιότητα Κ. Ναλμπάντη δεδομένου ότι υπάρχει στενός φιλικός δεσμός μεταξύ των δυο. 

Βέβαια το να λέει κάποιος πολίτης, έστω και παλιός παράγοντας ότι ο δήμαρχος είναι ανεπιθύμητος είναι βαρύ και εν πολλοίς απαράδεκτο. Ο δήμαρχος είναι θεσμός και μπορεί να πάει όπου αυτός κρίνει σκόπιμο. Εκτός κι αν έγινε κάποιο τοπικό δημοψήφισμα και σύσσωμος ο λαός απαιτεί να μην επισκεφτεί το χωριό και το γήπεδό της τοπικής ομάδας. 
Απ ότι ξέρω τέτοιο δημοψήφισμα δεν έγινε και είναι προφανές ότι ο Αρ. Ματσούκας εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις και άντε και των φίλων του.
Μια άλλη παράμετρος που χρειάζεται αξιολόγηση είναι ότι ο Ναλμπάντης με τέτοιες δηλώσεις παραμένει σοβαρός παίχτης στο προεκλογικό σκηνικό και δεν αποκλείεται στο προσεχές μέλλον να έχουμε και άλλες κινήσεις που θα το πιστοποιήσουν.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟΣ Η ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, ΑΦΟΥ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ¨ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ "ΝΕΕΣ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ???

Ανώνυμος είπε...

Παλαιό αυτό ρε Ματσούκα. Μόνο στην Αγκαθιά είναι ανεπιθύμητος ο Γκυρίνης? Απλά στα υπόλοιπα χωριά δεν του το λένε κατάμουτρα διότι οι εκεί εκλεγμένοι πρόεδροι προσδοκούν ότι μέχρι το τέλος τις θητείας τους ίσως πραγματοποιηθεί έστω κάποιο μικρό έργο. Κατά τα λοιπά , ωραίος είναι ο νέος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Δεν το ξέρεις αυτό?

Ανώνυμος είπε...

Νέος στην ηλικία δεν σημαίνει απαραίτητα και νέος στην πολιτική!
Όταν είσαι 8 χρόνια πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, 2 χρόνια αντιδήμαρχος τεχνικών έργων στο διευρυμένο δήμο και 3,5 χρόνια αντιπολίτευση,όπως ο κος Ναλμπάντης, τι σόι νέος είσαι κε Ματσούκα;
Βέβαια ο παλιός είναι ....αλλοιώς και η συγγένεια μεταξύ των δύο παλιών πολιτικών, φαίνεται από μακρυά.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε μεγάλε μην την πατήσεις... την μαγκιά που τρέχει απο τα μπατζάκια σου. Ρεζιλεύεις το χωριό σου. Μόνο αυτό κάνεις και δείχνεις πόσο τζάμπα μάγκας είσαι.

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ.ΕΣΥ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ ΔΙΠΛΟ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΗ.