Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Γιατί απουσίαζε ο Αλεξόπουλος από την ΟΝΝΕΔ; Ποιον ή ποιους ήθελε να αποφύγει;


-Παρά το ότι ήρθε ο κολλητός του ο Τζίτζι δεν πήγε...

Πολλές χιλιάδες λέξεις  έχουν γραφεί για την εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στην Αλεξάνδρεια και τους πολιτικούς που παραβρέθηκαν, με ποιους ήπιαν καφέ, με ποιους βγήκαν φωτογραφίες, με ποιους αντάλλαξαν χειραψίες. 



Ωστόσο, ουδείς πρόσεξε (;) μια ηχηρή απουσία. Μπορεί μια απουσία να είναι ηχηρή; Παράγει ήχο μια....
απουσία; Κι όμως, μπορεί να ακούγεται αντιφατικό αλλά στην πολιτική οι απουσίες όταν είναι σημαντικές παράγουν αποτελέσματα και τα αποτελέσματα "παράγουν ήχο".
Ο λόγος για την απουσία του Νίκου Αλεξόπουλου, του πρώην αναπληρωτή δημάρχου, του αντιδημάρχου του Γκυρίνη που παραιτήθηκε πριν πεις κύμινο διαμαρτυρόμενος για τα κακώς κείμενα της διοίκησης. Ωστόσο, στο χρόνο που παρέμεινε στη θέση του διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι ότι έχει άριστες (πιο άριστες δε γίνεται) σχέσεις με τον Τζιτζικώστα.
Η οικειότητα ήταν σε τέτοιο βαθμό που εγώ προσωπικά διαπίστωσα ότι του τηλεφώνησε ένα πρωινό γύρω στις 10 και δεν απάντησε ο περιφερειάρχης. Ο τότε αντιδήμαρχος είπε: "θα με πάρει αυτός, σίγουρα". Έπεσε μέσα. Σε ένα δεκάλεπτο τον τηλεφώνησε ο Τζιτζικώστας λέγοντάς του ότι δεν σήκωσε το τηλέφωνο διότι βρίσκεται στο εξωτερικό και άρχισαν να μιλάνε.
Ο Αλεξόπουλος είναι ο "υπεύθυνος" της επίσκεψης του Τζιτζικώστα στο δημαρχείο όταν ήταν υποψήφιος για πρόεδρος της ΝΔ. Τότε που ο Γκυρίνης έκανε εκείνη την περίφημη δήλωση ότι ο δήμος Αλεξάνδρεις στηρίζει Τζιτζικώστα.
Και τέλος, οι παροικούντες τα της τοπικής πολιτικής σκηνής γνωρίζουν ότι ο Τζιτζικώστας επισκέφθηκε τον Αλεξόπουλο στο γραφείο που διατηρεί στην επιχείρηση του γιου του επί της Βετσοπούλου.

Όλα τα παραπάνω τεκμηριώνουν τη δυνατή σχέση φιλίας μεταξύ Τζιτζικώστα και Αλεξόπουλου. Αυτό είναι δεδομένο. Ο Τζιτζικώστας ήρθε στην Αλεξάνδρεια ως ομιλητής στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ και ενώ η εν λόγω εκδήλωση ήταν σε όλους γνωστή ο Αλεξόπουλος απουσίαζε. Ρώτησα και έμαθα ότι δεν είχε ούτε ίωση ούτε άλλο πρόβλημα υγείας και να μην έχει ποτέ ο άνθρωπος, να είναι γερός και δυνατός. 

Γιατί δεν πήγε; Ποιον ή ποιους ήθελε να αποφύγει; Τι τον οδήγησε στην απόφασή του να μην πάει σε κομματική εκδήλωση με κύριο προσκεκλημένο έναν στενό πολιτικό φίλο του; Προβληματίζονταν σε ποιο τραπέζι θα καθίσει; Τι καφέ θα πιει; Μήπως ήταν σε ταξίδι για δουλειές; 
Μήπως ξεχάστηκε και όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμιά ουσία; Μπορεί, όλα είναι πιθανά.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και έχει ενδιαφέρον αν μη τι άλλο

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ.ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΙΟΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΙΟΙ ΟΧΙ.Ο ΝΕΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΛΚΕΤΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΕΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΤΖΙΤΖΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΘΕΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον καλεσανε γιατι να παει ρε χαρη πες μας εσυ ομως γιατι δεν τον καλεσανε.

Ανώνυμος είπε...

Το ποιος με οι οχι με ι τρομπα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ; ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΕΙΧΑΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 2:53μμ Ο ΜΟΧΛΑΣ ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριος καλαιτζιδης πηγε να βαλει 3 λαμαρινες στο κλειστο και καποιος ενημερωσε επιθεωρηση εργασιας και πηγε για ελεγχο και τελειωσε εκει.Αυτος που εδωσε την εντολη χωρις συμβαση φταιει και οχι η επιχειρηση του.Εντολη πηρε απο την διοικηση.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.ΕΚΤΟΣ ΜΙΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΣΑΥΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΟΝΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΖΟΡΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΓΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΡΑΨΤΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΤΕΛΟΣ Ο ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ.ΨΑΞΕ ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ