Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

500 χιλιάρικα σε Μοναστήρι από το ΕΣΠΑ και 4 εκατομμύρια σε διαφήμιση πάλι από το ΕΣΠΑ- Να βρε κουτά ο δρόμος της ανάπτυξης

Βγάζει μια ανακοίνωση ο περιφερειάρχης Τζιτζικώστας και άλλη μια ο Νομάρχης Καλαϊτζίδης και πανηγυρίζουν γιατί κατάφεραν να δεσμεύσουν 500 χιλιάδες ευρώ από το ΕΣΠΑ ώστε να γίνει ακόμα ένα έργο σε ιδιοκτησία της.....
εκκλησίας και πιο συγκεκριμένα, στην Μονή Δοβρά όπου έχει έδρα ο μητροπολίτης, ο ηγέτης δηλαδή της Ημαθιώτικης εκκλησίας. Το εν λόγω έργο έχει τον βαρύγδουπο τίτλο
"Έκθεση 
κειμηλιαρχείου Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά" και θα κοστίσει 550.000€ που θα αφαιρεθούν από το ΕΣΠΑ και αντί να χρηματοδοτηθεί καμιά επένδυση που θα έδινε μόνιμη δουλειά σε κάποιους συμπολίτες χρηματοδοτείται ακόμα ένα μουσείο λες και οι παπάδες έχουν λίγα ή έχουν εισπράξει λίγα εκατομμύρια μέχρι τώρα.

Μπήκα στη σελίδα της Περιφέρειας και είδα ότι ο Τζιτζικώστας ως γνήσιος δεξιός δεν αδικεί τους άλλους μητροπολίτες. Δίνει άλλο μισό εκατομμύριο σε μια μονή Αγ. Ανδρέα Θεσσαλονίκης, άλλο μισό εκατομμύριο στη Μνή Ιβήρων του Όρους, άλλες 300 χιλιάδες ευρώ στη Μονή Μεγίστης Λαύρας και τέλος, δίνει τέσσερα (4) ζεστά και ολοζώντανα εκατομμυριόπουλα για την Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ναι, ο Τζιτζικώστας και η διοίκηση αυτή θεωρεί ότι δίνοντας λεφτά στους παπάδες να κάνουν αναβάθμιση των περιουσιών τους και δίνοντας εκατομμύρια για διαφήμιση αμφιβόλου αποτελεσματικότητας προσφέρει στην ανάπτυξη.
Ας τον κρίνετε εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές γιατί εγώ αδυνατώ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣ.ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΛΟΥΦΛΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΚΟΛΟΤΑΣ.ΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω να κατάλαβες τι έγινε χτές. Ακόμη και ο μεγάλος για όλους μας μίκης προσπαθεί να μας ενώσει. Τσιμουδιά για αυτό?
Ελληνες είμαστε γαμώτο.
Συγνώμη για την έκφραση , αλλά πιος γαμάει τους υπόλοιπους. Απο όπου και εαν προέρχονται. Εδω ο κασιδιαρης έκανε tweet για τον μίκη. ΤΙ σημαίνει ? Οτι ασπάζομαι τον κασιδιαροβλάκα?
Ελληνες είμαστε ωρεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!! Ελληνες... Οχι πατριδοκάπηλοι .