Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

video - Στο αυτόφωρο ο αντιδήμαρχος γιατί αδέσποτα γάβγισαν πολίτες!! Νέα επίθεση στην Αλεξάνδρεια

Είδα προ ημερών στον ΕΜΒΟΛΟ ένα ρεπορτάζ με περιστατικό επίθεσης αδέσποτου σκύλου σε κάτοικο της Αλεξάνδρειας. Ο σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα που όμως κατάφερε να αντιδράσει και με την βοήθεια ενός γείτονα απέφυγε τα χειρότερα.
Η γυναίκα -θύμα της επίθεσης μίλησε στο....
σάιτ και στον Β. Σιμόπουλο και περιέγραψε την περιπέτειά της προτείνοντας το αυτονόητο, να βρεθεί λύση μέσα στο ασφυκτικό νομικό πλαίσιο που υπάρχει και προστατεύει απόλυτα την ζωή των αδέσποτων ζώων αφενός και παράλληλα καθιστά υπόλογους έναντι του νόμου τους αρμόδιους αντιδημάρχους ή δημοτικούς συμβούλους που έχουν την εποπτεία του θέματος- ζητήματος.
Με βάση αυτό το περιστατικό ένας φίλος με πληροφόρησε το εξής περιστατικό που έλαβε χώρα στην Ορεστιάδα και το οποίο κατέληξε σε αυτόφωρη σύλληψη του αντιδημάρχου όχι γιατί ένας σκύλος αδέσποτος δάγκωσε ή επιτέθηκε σε άνθρωπο αλλά γιατί υποβλήθηκε μήνυση από πολίτες που ισχυρίστηκαν ότι αδέσποτα τον απείλησαν γαβγίζοντας εναντίον τους!

Δείτε το βίντεο:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΟΧΛΑ ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΠΛΕΟΝ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΙΘΕΡΑ.ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΘΑΣΜΟ ΧΘΕΣ.Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 200000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝΕ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 1500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ?

Ανώνυμος είπε...

Ο δημος καλα θα ειναι να τα εξαφανισει απο το κεντρο ας τα μαζεψει στο κυνοκομειο.οταν δαγκωσουν την γυναικα συμβουλου η αντιδημαρχου η του δημαρχου τοτε θα παρεμβουνε.δημαρχε παρακαλα μην δαγκωσουν ασχημα κανενα μικρο παιδακι.τοτε θα κλαιμε ολοι αλλα θα ναι αργα.βαλτε αφυπνιση το 2018.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά για την δεν βάζουνε εκεί στο δήμο έναν σκυλοκυνηγό όπως είχαμε το καλοκαίρι κουνουποκυνηγό? Θα γλυτώσουμε από όλα αυτά τα προβλήματα.