Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Κάνουν δώρα και χαμογελούν στον Πρόεδρο για να είναι υποψήφιοι!!! Πρωτοτύπησε ο Τσαβδαρίδης

- ..και στα "κουφά" εμφανίζεται ο Πανίκας και έχει παρέα τους ...

Α
υτές τις μέρες ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε την Πιερία και την Πέλλα και ήταν μεγάλη ευκαιρία για τους κυνηγούς μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο να βγουν ακόμα μια φωτογραφία μαζί του, να τους δει από κοντά, να τους θυμηθεί και να τους έχει στα υπόψη του όταν έρθει η κρίσιμη ώρα.
Έτσι λοιπόν.... βλέπω φωτογραφίες να δημοσιεύονται και ο μεν Τσαβδαρίδης να δωρίζει περιχαρής στον Κυριάκο μια φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν με το νούμερο 10 που γράφει το όνομα Μητσοτάκης στα λατινικά. Λες και ο Κυριάκος είναι το φοβερό 10αρι της πολιτικής όπως λέμε Μαραντόνα, Δομάζος και Κούδας ένα πράμα. Βέβαια, άμα είσαι στη θέση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη που κινδυνεύει να μείνει στην απέξω εξ αιτίας της λογικής του προέδρου να ανανεώσει ντε και καλά τα ψηφοδέλτια βάζοντας μέσα αξιολογημένους όπως ο Λιολιόπουλος ή εκτός ΝΔ τότε όχι μόνο φανέλα θα του κάνεις δώρο αλλά μια δωδεκάδα μπάλες τύπου παγκοσμίου κυπέλλου και ένα διαρκείας για τον ΠΑΟΚ μαζί.

Από την άλλη μεριά έχουμε την Μπατσαρά. Πιο πρακτική αυτή ως μαθηματικός που είναι δεν έδωσε δώρα τέτοιου τύπου αλλά "φόρεσε" το καλύτερο χαμόγελό της και πήγε στον Κυριάκο που μόλις την είδε χαμογέλασε στο καλύτερό του και στήθηκαν για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Τώρα, αν σημαίνουν κάτι όλα αυτά θα το δείξει η ...νεκροψία. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Τσαβδαρίδης έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι υποψήφιος δεδομένου ότι είναι ο πιο εκλόγιμος από όλους όσοι ενδιαφέρονται. Συνεπώς, δε συμφέρει στη ΝΔ να μείνει απέξω. Η Γεωργία Μπατσαρά είναι συμπαθητική περίπτωση πλην όμως θα αρκεστεί σε μια εύφημο μνεία και σε μια κρατική θέση αύριο μεθαύριο και όλα καλά.


Και μέσα σ΄ όλο αυτό το πανηγύρι έκανε την εμφάνισή του ο μέγας Ψωμιάδης στην Ημαθία. Ο Παναγιώτης έβαλε τη γραβάτα του και επισκέφθηκε τον παλιόφιλό του τον Καλαϊτζίδη και πήγαν για κρασί. Μαζί τους ο κουμπάρος του Σαμαρά ο Ζιώγας και Απ. Εμμανουηλίδης που θέλει κι αυτός να είναι υποψήφιος βουλευτής αλλά δεν έχει ελπίδες.

Πρέπει να σημειώσω ότι όλες οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο ΛΑΪΚΟΥΡΑ, το σάιτ του Μιχ. Μελιόπουλου το οποίο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.