Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Γκυρίνης: Γιατί είπα ΝΑΙ στο ψήφισμα της ΠΕΔ- Ευτυχώς που δε χειρίζονται το θέμα οι δήμαρχοι και οι παπάδες

Αυτή τη στιγμή συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας και έχει τεθεί υπόψη των συμβούλων το ομόφωνο ψήφισμα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων κεντρικής Μακεδονίας και ο δήμαρχος στην εισήγησή του τώρα εξηγεί την δική του θέση και τους λόγους που τον... οδήγησαν να υπερψηφίσει το εν λόγω ψήφισμα.
Ο Π. Γκυρίνης εμμένει στην γνωστή άποψη που εκφράζεται από την ακροδεξιά πτέρυγα της πολιτικής σκηνής της χώρας ότι η Μακεδονία είναι μια ελληνική και ότι δε θέλει και ο ίδιος να κάνει χρήση η γειτονική χώρα του όρου "Μακεδονία".
Βέβαια ο δήμαρχος αναγνώρισε ότι το θέμα είναι μεγάλο και σοβαρό και ότι το χειρίζεται η διπλωματία. 
Ευτυχώς δηλαδή που δε ζήτησαν οι δήμαρχοι να το χειριστούν αυτοί με τους παπάδες μαζί...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΧΛΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΤΙ.ΕΓΡΑΦΕΣ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝΕ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ?ΑΔΕΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΤΕΛΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΜ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Μόχλα εγώ ούτε δεξιός είμαι ούτε αριστερός ούτε στα άκρα είμαι. Γενικά δεν με εκφράζει καμία πολιτική κίνηση εδω και χρόνια. Είναι κακό που θα δώσω παρών σαν απλός πολίτης στο συλλαλητήριο? Είναι κακό που θέλω τα σκόπια να παραμείνουν σκόπια και η Μακεδονία μας , Μακεδονία? Είναι κακό που αγαπώ την χώρα μου? Είναι κακό που δεν θέλω την παραχάραξη της ιστορίας της Ελλάδος?
Εαν για όλα τα παραπάνω είναι κακό τότε εσύ είσαι ακροδεξιός και όχι εγώ.
Γιατί εσύ θέλεις να επιβάλεις την άποψή σου ενώ εγώ θα σεβαστώ την πλειοψηφία.
Και άσε απο έξω δημάρχους , πολιτικούς , παπάδες και γενικά άτομα με την εξουσία.
Απλοί πολίτες είμαστε, όχι πουλημένα τομάρια σαν τους παραπάνω που ανέφερα.
Kαι στην τελική τους παραπάνω κανείς δεν τους θέλει και το ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ?????