Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας εύχεται στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ/ΤΕΙ

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ολοκληρώνεται και επίσημα ο κύκλος της μάθησης για τους απόφοιτους της Δευτεροβάθμιας. 

Θα ήθελα από καρδιάς να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές του Δήμου Αλεξάνδρειας που πέτυχαν την εισαγωγή τους μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους....
γονείς τους, συμπαραστάτες στον δύσκολο αγώνα τους, όπως και στους εκπαιδευτικούς τους, που κάθε χρονιά στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια των μαθητών τους.

Σε όσους δεν πέτυχαν τους στόχους τους, θα ήθελα να επισημάνω ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία μόνο από τις πολλές ευκαιρίες που σίγουρα θα συναντήσουν στη ζωή τους. Χρειάζεται επιμονή να τις αξιοποιήσουν και να κάνουν τις σωστές επιλογές για το μέλλον τους.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας και εγώ προσωπικά είμαστε κοντά στους μαθητές του Δήμου μας: οι Σχολικές Επιτροπές και οι διευθύνσεις των Σχολείων καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες ώστε τα σχολεία μας να λειτουργούν ει δυνατόν χωρίς ελλείψεις ενώ φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον επιτυχημένο θεσμό των Κοινωνικών Φροντιστηρίων που οργάνωσε αποτελεσματικά η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Το καινούργιο ταξίδι που ξεκινά από σήμερα για τους νέους φοιτητές μας είναι η απαρχή της διεκδίκησης ενός καλύτερου μέλλοντος.

Τους ευχόμαστε Καλή πρόοδο και Καλή Σταδιοδρομία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μαύρη επέτειος Τα τρία πρώτα χαμένα χρόνια μιας ανύπαρκτης Διοίκησης του Δήμου μας.