Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Προαναγγελία ρήξης και πόλωσης η ανακοίνωση Τ. Παπαδόπουλου εναντίον Αλεξάνδρειας

 -ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ "ΜΕΓΑ"!
-Σε αναμονή απάντησης του Δημ. Σαμαρά- Αλεξάνδρειας
Εάν και εφόσον η παρακάτω ανακοίνωση- δήλωση δεν είναι ένα ξέσπασμα και γίνει πραγματικότητα τότε κατά πως φαίνεται ανοίγει ένας νέος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων, της Αλεξάνδρειας και των Τρικάλων που θα ανεβάσει τα πάθη, θα πολώσει τους οπαδούς και θα διχάσει την τοπική κοινωνία. Με την.....
παρακάτω ανακοίνωση ο νέος πρόεδρος του σωματείου των Τρικάλων, Τάκης Παπαδόπουλος, προαναγγέλει προσφυγή στη δικαιοσύνη εναντίον του προέδρου της Αλεξάνδρειας (και ίσως και εναντίον άλλων που δεν κατονομάζει) διεκδικώντας την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης του σωματείου αλλά και της δικής του εξ αιτίας των όσων υπέστη, όπως υποστηρίζει, μετά την προσφυγή της Αλεξάνδρειας στην αθλητική δικαιοσύνη που υποστήριξε ότι έγινε δωροδοκία στο ματς Αράχου- Τρικάλων.

Είναι αναμενόμενο και οι πληρφορίες που έχουμε αυτό δείχνουν ότι ο πρόεδρος της Αλεξάνδρειας θα δώσει στη δημοσιότητα απάντηση που θα σχολιάζει την απόφαση της ΕΠΟ και παράλληλα θα απαντάει στα όσα απειλητικά εκτοξεύει ο πρόεδρος των Τρικάλων.

Δείτε την ανακοίνωση:

"Μετά από μία διένεξη δύο μηνών, η οποία παρεμπόδισε ουσιαστικά τον προγραμματισμό μας, το σωματείο μας – ο "Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων"”- αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένο γιατί κατέπεσαν τα ανυπόστατα και ψευδή κατασκευάσματα που είχαν διατυπωθεί σε βάρος μας.

Δεχθήκαμε πόλεμο λάσπης, μας αποδόθηκαν βαρύτατοι και αναπόδεικτοι χαρακτηρισμοί, στοχοποιηθήκαμε ως διαπλεκόμενοι και με την υστερόβουλη και μικροπρεπή συμπεριφορά τους, κάποιοι που δεν μπορούσαν να δεχθούν την πραγματικότητα, δεν άφησαν ένα ολόκληρο χωριό του δήμου μας – τα Τρίκαλα – να χαρούμε όπως έπρεπε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά επιτεύγματά τους στην ιστορία του, αφού οι σκοπιμότητες το κρατούσαν όμηρο μέχρι και χθες.

Μετά την πλήρη δικαίωσή μας από την αθλητική δικαιοσύνη – παμψηφεί – τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο βαθμό, επιστρέφουμε τους παραπάνω χαρακτηρισμούς στους κατασκευαστές τους.

Η μέχρι τώρα στάση μας, με αποφυγή δηλώσεων και αντιπαραθέσεων, οφείλεται αποκλειστικά στο σεβασμό και στην εμπιστοσύνη μας στο έργο της δικαιοσύνης και στην επιθυμία μας να μη δημιουργηθεί πόλωση και διαταραχθούν οι σχέσεις μεταξύ των φιλάθλων και αθλητικών παραγόντων των οικισμών του δήμου μας – και σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να εκληφθεί ως αδυναμία ή κατάσταση άμυνας. Ο "Μέγας Αλέξανδρος" μπορεί να εδρεύει στα Τρίκαλα δεν παύει όμως, στην αθλητική συνείδηση και την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη Πανελλαδικά να εκπροσωπεί ολόκληρο το Δήμο Αλεξάνδρειας.

Τόσο ως σωματείο όσο και ως Δημήτρης Παπαδόπουλος δηλώνουμε ότι θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη ζητώντας την τιμωρία των ενορχηστρωτών αυτής της συκοφαντικής επίθεσης και λασπολογίας και την αποκατάσταση της πληγείσας τιμής και υπόληψής μας.

Τέλος αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, δηλώνουμε ότι με αγώνα δρόμου θα καλύψουμε τις όποιες υστερήσεις και ελλείψεις έχουν διαπιστωθεί, ώστε η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας να μας βρεί πανέτοιμους για να εκπροσωπήσουμε επάξια το όνομα και την ιστορία του σωματείου μας, αλλά και όλο το δήμο Αλεξάνδρειας.


Καλή ποδοσφαιρική χρονιά
Παπαδόπουλος Δημήτριος
Πρόεδρος του "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια: