Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Υπέρ των Τρικάλων η ΕΠΟ- Για Β΄ Εθνική η Αλεξάνδρεια; Απέτυχε η διαμεσολάβηση Φωτιάδη

-Τα ίδια έλεγαν και όλοι οι προηγούμενοι άγνωστε παπαρολόγε (ξέρεις εσύ ανώνυμε). [άσχετο σχόλιο με την παρούσα ανάρτηση]

-Εκδόθηκε σήμερα το πρωί στις 11 η απόφαση του αθλητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ η οποία δικαιώνει την ομάδα του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και συνεπώς η ομάδα αυτή θα..... αγωνιστεί κανονικά στην Γ΄ Εθνική.


Ως γνωστόν η Αλεξάνδρεια δια του προέδρου της Δημ. Σαμαρά είχε προσφύγει στην αθλητική δικαιοσύνη υποστηρίζοντας ότι είχε σημειωθεί δωροδοκία στο ματς Άραχος- Τρίκαλα και ζητούσε την καταδίκη της ομάδας των Τρικάλων. Η πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας είχε εκδόσει αθωωτική απόφαση πρωτόδικα και στο ίδιο μήκος κινήθηκε και η ΕΠΟ.
Συνεπώς, λήγει μια διένεξη που κράτησε ένα δίμηνο περίπου και ουσιαστικά φρενάρισε τον όποιο προγραμματισμό του ΜΕΓΑ αφού ως και σήμερα δεν ήξερε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονταν.
Αντιθέτως, η ομάδα του Σαμαρά, η Αλεξάνδρεια προχώρησε σε συγχώνευση με την ομάδα της Σεβαστής της Πιερίας πολύ έγκαιρα και ενισχύθηκε σε τέτοιο βαθμό που όλοι οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι οδεύει για την Β΄ Εθνική!

Να σημειώσω ότι τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει μια τελευταία προσπάθεια διαμεσολάβησης του προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας Φωτιάδη που κάλεσε τους Σαμαρά και Παπαδόπουλο σε κεντρική κεφετερία της Αλεξάνδρειας (καφέ Γκάρντεν) για να βρεθεί συμβιβαστική λύση. Ο Σαμαράς ζήτησε να γίνει κοινή συνέντευξη τύπου στην οποία ο Παπαδόπουλος θα ζητούσε συγνώμη για την πρακτική που ακολούθησε στο πρωτάθλημα και ο Σαμαράς θα ανακαλούσε την προσφυγή. Ο Παπαδόπουλος αρνήθηκε και η διαμεσολάβηση του Φωτιάδη τινάχτηκε στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: