Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Ατύχησε ο Αντωνίου στην στήριξη του Καρανίκα - σχόλιο- Άλλο ελληνική ταινία και άλλο διακυβέρνηση Χρήστο

Είδα το σχόλιο του βουλευτή Χρήστου Αντωνίου για τον Καρανίκα αμέσως μόλις το ανάρτησε στον τοίχο του φ/β. Σκέφτηκα να αντιδράσω αμέσως αλλά συγκρατήθηκα γιατί δεν σωστό να λέγοντα πράγματα εν θερμώ. Λοιπόν, αυτό που έχω να κάνω ως σχόλιο για την περίπτωση αυτή είναι το εξής.

Ο βουλευτής Αντωνίου επιχείρησε ατυχώς να υπερασπιστεί τον Καρανίκα πλην όμως δεν βρήκε επιχειρήματα ουσίας και....
κατέφυγε σε επιχειρήματα  που  δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα ελληνικές ταινίες του ΄60. Βέβαια, στην εν λόγω περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με ένα κοινωνικό φαινόμενο αλλά με μια πολιτική πρακτική που ο Σύριζα ως αντιπολίτευση καταδίκαζε και ως κυβέρνηση την έχει υιοθετήσει και την έχει κάνει …επιστήμη. Την επιστήμη του βολέματος κολλητών και φίλων, συγγενών και άλλων σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων αδρά αμειβομένων από το δημόσιο ταμείο.

Και επειδή ο βουλευτής Αντωνίου επιχειρεί να «μιλήσει» στο θυμικό των ψηφοφόρων του κόμματος αλλά και των συμπολιτών της ευρύτερης περιοχής να του θυμίσω ότι το θυμικό δεν είναι ούτε αλλά καρτ ούτε και μιας χρήσης. Θυμικό υπάρχει πάντα και καλό είναι να το θυμόμαστε σε ανάλογες περιπτώσεις των οποίων ο ίδιος σχολίαζε ιδιωτικά αλλά δεν έπαιρνε θέση δημόσια. Βέβαια δεν ήταν ο μόνος όταν ο Καρανίκας εξύβριζε, λασπολογούσε, συκοφαντούσε και έκανε «μπούλιγκ» σε όποιον διαφωνούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κανείς τότε δεν βγήκε δημόσια να πει έστω μια λέξη κριτικής εις βάρος αυτής της χυδαίας συμπεριφοράς. Να σημειώσω ότι ορισμένοι που τότε έκλειναν τα μάτια και το στόμα τους μπήκαν αργότερα στο χυδαίο στόχαστρο του «συμβούλου».

Πάμε όμως στην ουσία της παρέμβασης του βουλευτή Αντωνίου. Ο βουλευτής αρχίζει το σχόλιό του λέγοντας ότι ο «σύμβουλος» κατάγεται από φτωχή οικογένεια. Και; Είναι προσόν αυτό για να διοριστείς «σύμβουλος» του Τσίπρα; Είναι προσόν ή προϋπόθεση για να παίρνεις δυο χιλιάρικα από το δημόσιο ταμείο το μήνα; Ασφαλώς όχι αλλά έχουμε και συνέχεια.

Λέει ο βουλευτής ότι σπούδασε κάνοντας μεροκάματα εδώ και εκεί. Προφανώς θα εννοεί ότι ο εν λόγω «σύμβουλος» είναι σπάνια περίπτωση εργαζόμενου φοιτητή. Αν εννοεί αυτό τότε θα πρέπει να αποκτήσει το ταχύτερο άμεση επαφή με την πραγματικότητα. Μεγάλο ποσοστό φοιτητών εργάζεται κατά την διάρκεια των σπουδών του. Το γνωρίζει και ο ίδιος αφού κι αυτός σπούδασε εργαζόμενος και είδε θάλασσα στα είκοσί του χρόνια. Ωστόσο, ο Αντωνίου δεν πήγε να γίνει σύμβουλος ούτε πρόεδρος σε οργανισμό του κράτους όταν βγήκε κυβέρνηση πρώτη φορά ο Σύριζα αν και του προτάθηκε. Παρά την διαφορετική συμπεριφορά που επέδειξαν Αντωνίου και Καρανίκας ο βουλευτής συνειδητά επιλέγει να εκτεθεί ταυτιζόμενος με αυτόν και αναρωτιέμαι για τους λόγους που τον οδήγησαν στην επιλογή αυτή.
Δουλεύει στο Λιμάνι της
Θεσσαλονίκης η αδερφή του
"συμβούλου". Προσλήφθηκε
και αυτή με την κυβέρνηση
ΣΥΡΙΖΑ
Καρανίκας αριστερά, Χατζηγεωργίου δεξιά.
Και οι δυο στου Μαξίμου
πλεονέκτημα και ούτε να ψέξεις κανέναν Πασόκο και Δεξιό για το γεγονός ότι τα ίδια έκαναν κι αυτοί. Το παράδειγμα του διορισμού των δυο "κολλητών" Καρανίκα και Χατζηγεωργίου που διορίστηκαν αμφότεροι στου Μαξίμου ως μετακλητοί υπάλληλοι των δυο χιλιάδων ευρώ μηνιαίως είναι χαρακτηριστικό. Δε νομίζεις;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μόχλα με καλύψατε . Οσο για τον αντωνίου καλά είναι να γίνει μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Εδώ δεν έχει θέση . Ανήκει πλέον στην μέγαλη συμμορία των ψευταράδων - κοιτάω τον μισθό μου, και δεν πα να μπιπ όλοι σας.
Ντροπή σου αντωνίου.

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη ξεφτίλα τις Αριστεράς. Κρίμα..

Ανώνυμος είπε...

Κε Αντωνιου, με το σχολιο σας στο διαδυκτιο μονο Βλαξ μπορει να ειστε ή ανηξερος ή ασχετος. Διαλεχτε και πειτε μας τι ειστε. Διοτι εγω πλεον σας εχω για επικινδυνο εσας οσο και την παιδικη χαρα που το παιζει κυβερνηση.
Καποιος ανωνυμος πολιτης που εκανε το λαθος να σας ψηφισει. Καλα να παθω.

Ανώνυμος είπε...

Στις σπουδές μου δούλευα και εγώ επειδή η οικογένεια μου δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει τόσο πολύ στο οικονομικό κομμάτι που χρειαζόταν.
Είμαι άνεργος εδω και 3 χρόνια. Που και που κανένα μεροκάμματο κάνω εαν βρεθεί. Μήπως παίζει να βρώ και εγώ δουλειά ? Δεν θέλω σύμβουλος πρωθυπουργού. Στο δημόσιο ή καλύτερα στην ΕΡΤ που προσλάβατε ένα σωρό προϊσταμένους παίζει να πάρω μια θεσούλα? Δεν ζητάω και πολλά! Προϊστάμενος στην ΕΡΤ θέλω. Με το παραπάνω μίνι βιογραφικό μου πιστεύω ότι την αξίζω. Περιμένω την απαντησή σας κύριε βουλευτή συριζα της Ημαθίας. Με αυτά που γράψατε στην ανάρτησή σας, είμαι 100% σίγουρος οτι μια θέση μου αξίζει (εαν και δεν ζητάω πολλά, π.χ. σύμβουλος κτλ, ένας απλός προϊστάμενος)

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxax να εισαι καλα βρε βΟλευτα του σφυριζα.
Σου αφιερωνω το παρακατω σε αυτα που εγραψες στο f/b
Αφιερωμενο στο τσιρκο σου. απλα κατσε να το δεις βΟλευτα με τους βολεμενους σας. Ηταν που θα αλλαζετε εσεις ξεφτυλες.

https://www.youtube.com/watch?v=bcPjdgCs714

Ανώνυμος είπε...

Παρανομία στο πλαίσιο ενός σταλινικού παρασυντάγματος. Ο μέγας φραπεδόμαγκας σύμβουλος του Τσίπρα. Και ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ μας καμαρώνει. Για πες μας ρε μεγάλε Αντωνίου πόσο μας στοιχίζει εμάς τα κορόιδα τους φορολογούμενους ο Καρανίκας με την αδελφή του.

Ανώνυμος είπε...

Ρε εσεις δεν παλευεστε λεμε. Βαπιζεται το ψαρι κρεας και την καθε μαλακια που κανετε νομιμη ενεργεια. Αμα παραιτηθει απο τον μισθο του τοτε του βγαζω το καπελο. Αλλα οσο παραιτηθηκατε εσεις ντεμεκ αριστεροι (καλυτερα trans αριστεροι)με δεξιες τσεπες, αλλο τοσο θα το κανει ο νεος συμβουλος. Μονο το χρημα προσκυνατε.Τιποτε αλλο δεν σας ενδιαφερει.
Και παψε τις τρολιες και τις αναρτησεις γιατι η κατρακυλα σου δεν εχει τελος.

BESTGRAIN M.I.K.E είπε...

Τι εγινε χαρη το 3στα4 που ειχες εγινε 4στα4 και ορμας το 4σαρι σου

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΩΝΙΟΥ , καλά κάνεις και ανεβάζεις από άλλα μπλοκ στο Facebook,ύμνους υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ (μάλλον άσχημα κάνεις γιατί πρέπει να καταλάβεις ότι έγινες Βουλευτής) , τι το θες και κάθεσαι να γράψεις εσύ ο ίδιος ύμνους υπέρ του Καρανίκα;;;;;