Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Η πρωτιά του Δελιόπουλου τον καθιερώνει ως διάδοχο του Γκυρίνη

Ο Στέφ. Δελιόπουλος με τον Ν. Σαρακατσάνο (δεξιά)
Ο γιατρός είναι ο μεγάλος νικήτης αυτών των εκλογών
και βάζει παρακαταθήκη για το μέλλον
Αναμφισβήτητα η πρωτιά του Στέφανου Δελιόπουλου είναι αξιοσημείωτη. Κοντά στους χίλιους οχτακόσιους σταυρούς προτίμησης συγκέντρωσε ο γιατρός και θα πρέπει να αποτελεί ρεκόρ δημοφιλίας όλων των εποχών δεδομένου ότι στην εκλογική μάχη κατήλθαν τέσσερις παρατάξεις με πολλούς υποψήφιους συμβούλους και συνεπώς με πάρα πολύ αυξημένο ανταγωνισμό.


Η πρωτιά του Δελιόπουλου αλλά και η επανεκλογή του Γκυρίνη στον οποίο στάθηκε δίπλα του ως το....... τέλος δικαιώνει την επιλογή του και τον αναδεικνύει ως "τον δεύτρο τη τάξει" στην παράταξή του και ως φυσικό διάδοχο του Γκυρίνη εάν και εφόσον αυτός θελήσει να αποχωρήσει το 2023.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Δελιόπουλος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την προεδρεία της ΚΕΔΑ την οποία "αξιοποίησε" στο έπακρο και φέρεται να ζήτησε την προεδρεία του δημοτικού συμβουλίου. Βέβαια την ίδια θέση ζήτησε και η παράταξη του Πανταζόπουλου από τον Γκυρίνη προεκλογικά στην συμφωνία που έκαναν και αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές ώστε να βρεθεί λύση σ΄ αυτή την σύγκρουση. Αν προκύψει αδιέξοδο τότε ο Στέφανος αναμένεται να παραμείνει στην θέση του στην ΚΕΔΑ αφού όποια άλλη θέση και κυρίως αυτών των αντιδημάρχων προκαλεί πολιτικό και προσωπικό κόστος.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε πολλους εταξε την διαδοχη ο Γκυρινης θα πληροφορηθεις προσεχως.Καποια στιγμη ας δοκιμασθουνε σε θεσεις δυσκολες οπως του αντιδημαρχου οχι θεσουλες προεδρου κεδα και προεδρου δημοτικου συμβουλιου .Μονιμα στο απυροβλητο.Καλη επιτυχια στον πανταζοπουλο με μια θεσουλα ξεχασε τα παντα προεκλογικα αξιος ο μισθος του..Απο προσωπικα συμφεροντα χορτασαμε.Κριμα τον ψηφισαμε την πρωτη κυριακη.Γκορτσος ολε!!!

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο είναι κατά το ήμισυ σωστό.Θελει να φύγει από την ΚΕΔΑ αλλα δε θελει προεδρος συμβουλιου.Απο όσο γνωρίζω θα ζητήσει αντιδημαρχία αποδεικνύοντας ότι δε λογαριάζει π8λιτικο κόστος και ούτε φοβάται αποτυχία. Άλλωστε το απέδειξε με τη στήριξη ΓΚΥΡΙΝΗ όταν όλοι του έλεγαν ότι θα τελειώσει πολιτικά. Του αρέσουν τα δύσκολα και λειτουργεί καλύτερα υπό πίεση και αμφισβήτηση. "Ένας πολύ φίλος του"

Ανώνυμος είπε...

Σκοπός είναι να πάρει και κάποια αντιδημαρχία που καίει πλέον. Διότι σε αυτό που έκανε είχε να διαχειριστή γλέντια , χαρές , συναυλίες κτλ.Οχι ότι έκανε κάτι κακό. Σαν πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και πάλι θα μείνει άφθαρτος. Και καλά κάνει. Το θέμα είναι να πάει κάπου που πονάει ο δήμος (π.χ. καθαριότητα σκουπίδια) και να δείξει έργο. Εκεί θα του βγάλουν όλοι το καπέλο πιστεύω. Αλλά ως έξυπνος ανήρ ξέρει και θα προσπαθήσει να μην κολυμπήσει στα βαθιά διότι θα έρθει αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα του δήμου μας.

Ανώνυμος είπε...

Αριστερά τέλος. Καραπασοκος επόμενος δήμαρχος? Χλωμό. Θα με πεις αλλάζει και το παίζει δεξιός... Είδες πόσους σταυρούς είχε ο μίχος απο συριζα.Είδες με τις μαλακίες του νικου τακη τι θα πάθαινε στον δήμο η νδ. Ο κόσμος αλλάζει και δεν θέλει αριστερούς. Και ο στέφανος προς τιμή του είναι πασόκος. Μακρυά απο εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε παιδιά δεν είναι κ ψήφοι αγάπης όλοι αυτοί! Γραμμή του Γκυρινη ήταν και τα έτοιμα ψηφοδέλτια του συνοικισμού που έπρεπε να έχουν και κάποιο σταυρό. Μη τρελαθουμε τελείως! Άκου πρώτος σε σταυρούς ! Και αυτός και ο κουγκας ξέρει η Αλεξάνδρεια πολύ καλά πως τους παίρνουν τους σταυρούς .....έρχονται από μόνοι τους!

Ανώνυμος είπε...

Η νέα δημοκρατία δε ψηφίζει πασοκση οσο αξιόλογο άτομο κ αν είναι αυτό να κάτσει στα αυγά του ο δελιοπουλος καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Άμα θέλουμε ο δήμος μας να πάει καλά πρέπει να βγάλουμε Αριστερό Δήμαρχο όπως έχει η Πάτρα.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβοπληρωμενες σπουδες στην αλλοδαπή!!!!
Μιλάει και Ρουμάνικα,όπωςοι ρωμανοβλαχοι της βλαχίας.....
Ακριβοπληρομενη και η εκλογή του.....
Θα φατε καλά Γιδιώτες!
Αλλωστε άρτον και θεάματα δεν σας τάιζε πέντε χρόνια τώρα!