Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Υπόσχεση Χαλκίδη για συνέχιση του αγώνα

Αντί να σχολιάσει την επανεκλογή του Γκυρινη ο Μ. Χαλκιδης δεσμεύεται ότι ο αγώνας συνεχίζεται με ποστάρισμα που έκανε στην σελίδα της παράταξης. 
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, λέει και όλοι καταλαβαίνουμε πως τόσο ο Γκυρινης όσο και οι υποστηρικτές του στη νέα διοίκηση θα νιώθουν συνεχώς μεγάλη πίεση. 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και να συνεχίσω εγώ , τρείς λαλούν και ο χαλκίδης χορεύει. Οτι πιο αχάριστο έβγαλε η νδ. Τελειωμένος πλέον και απο νδ σκούζει σαν μικρό παιδί. Τελειωμένος πολιτικά αυτός και η φατρία του. Εχε γειά. Που και που όμως βγάζε τίποτα για να γελάμε. Βλέπεις δεν περισσεύει καρέκλα για εσένα. Εαν περίσσευε θα ήσουν ο καλύτερος αυλοκόλακας του γκυρίνη. Εχε γειά και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα μιχαλη μου το χαλι μου δεν ελεγε ενα παλιο τραγουδι απο οσο θυμαμαι? Μεσα επεσε.

Ανώνυμος είπε...

Απο πότε μιλάνε οι τελειωμένοι? Κώστας ναλμπάντης δεν φώναζε ο γκιόζης? Ρουφα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, το πολιτικό επίπεδο των Αλεξανδρινών αυτό είναι!! Τους πείραξε που ο Χαλκίδης στήριξε Ναλμπάντη. ΔΕΝ τους πείραξε που έγινε συναλλαγή, ΔΕΝ τους πείραξε που θα έχουν ξανά Δήμαρχο έναν ανύπαρκτο πολιτικά στο τιμόνι του Δήμου για άλλα τέσσερα χρόνια, ΔΕΝ τους πείραξε που θα έχουν πάλι τον Κούγκα Αντιδήμαρχο, ΔΕΝ τους πείραξε που ΟΚΤΩ χρόνια ο Κούγκας ήταν με τον Γκιόνογλου απέναντι στην Νέα Δημοκρατία. Ίσως θαμπώθηκαν από το έργο που άφησαν όταν διοικούσαν, όπως τα πλακάκια με το φλογισμένο γρανίτη!!!! Και οι πεζόδρομοι με τους κυβόλιθους!! Θαμπώθηκαν από την καθημερινότητα του Γκυρίνη, από τα σκουπίδια ,από τις παιδικές χαρές, από τον φωτισμό και τόσα άλλα. Αλλά ξέχασε έπρεπε να ταχτοποιήσουν τους άνεργους εκλεγέντες σε έμμισθες θέσεις, και να έχουν στο συνδυασμό του Δημάρχου εκλεγμένους που λίγους μήνες νωρίτερα τον μηνύσαν για πλαστογραφία!!! Και τώρα? Τώρα είναι μαζί του!!! Γιατί άραγε???? Θα απαντίση κάποιος?

Ανώνυμος είπε...

Αντιπολίτευση είναι , σωστή δήλωση άσχετα εαν τον πάει κανείς ή όχι. Δήλωση που έπρεπε να κάνει και ο Ναλμπάντης. Οταν χάνεις έστω και για τα μάτια του κόσμου δείχνεις ότι θα δείχνεις ενδιαφέρον για αυτό το οποίο έχεις αγωνιστεί.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη του Σεπτέμβρη αρχίζει το πάρτι στο Δήμο μας. Η απλή αναλογική μπορεί να έχει μειονεκτήματα , έχει όμως και προτερήματα. Η σύσταση όλων των επιτροπών θα γίνει με το σύστημα τις απλή αναλογικής. Αυτό σημάνει πως ΟΛΟΙ οι συνδυασμοί θα συμμετέχουν πχ στην οικονομική επιτροπή. Και όλοι θα έχουν λόγο και θέση, και όχι όπως γινόταν μέχρι σήμερα όπου Γιάννης κερνούσε και Γιάννης έπινε. Νομίζω είναι κατανοητό. Έτσι θα μάθουμε και επίσημα πλέων : Πόσα και σε ποιους έχουν καταλογιστεί ποσά εκατομμυρίων από το ελεγκτικό συνέδριο σε συνεργάτες του Γκυρίνη από τον πρώην Δήμο Μελίκης. Θα μάθουμε γιατί μέχρι σήμερα δεν υπήρχε παράσταση πολιτικής αγωγής από το Δήμο μας , για την διεκδίκηση των παρανομιών στον πρώην Δήμο Μελίκης. Θα μάθουμε γιατί κατέσχισε η Τράπεζα Πειραιώς 633000 χιλιάδες ευρώ από το ταμείο του Δήμου μας, για λογαριασμό τις ΔΕΥΑΛ, θα μάθουμε για ποιο λόγο δεν γινότανε δημοπρασίες, αναθέσεις, συμβάσεις, ανακοινώσεις, σε διάφορους προμηθευτές , με αποτέλεσμα να προσφεύγουν στην δικαιοσύνη να δικαιώνονται και να κατασχέτουν τα χρήματα τους από την Τράπεζα από το ταμείο του Δήμου. Και επειδή το γνωρίζουν πολύ καλά το τι θα συμβεί, θα αρχίσουν τα γιουσουφάκια τις συκοφαντίες σε βάρος του Χαλκίδη από νωρίς, πιστεύοντας πως θα τα βροντήξει από το Δημοτικό Συμβούλιο για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Είδη άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις από τους γνωστούς κύκλους τις πολιτικής μαφίας. Κοιμούντε όμως ξεσκέπαστοι και με ανοιχτά παράθυρα αν πιστεύουν κάτι τέτοιο. Ένα είναι σίγουρο. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!! Είναι σίγουρο πως και όλα θα τα μάθουμε επισήμως πλέων , και δεν θα πλήξουμε καθόλου με όσα θα δούν το φώς τις δημοσιότητας. Υπομονή λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9 Ιουνίου 2019 - 5:17 μ.μ. εύχομαι να γίνουν όπως ακριβώς τα λες. Μακάρι εαν και αμφιβάλλω . Μακάρι να βγούν στην φόρα όλα και θα είμαι ο πρώτος που θα βγάλω το καπέλο στον χαλκίδη εαν και δεν τον κάνω κέφι. Αλλά απο μαγειρεία προέρχονται όλοι και την μαγειρική την ξέρουν καλά. Στα δύσκολα και οι εχθροί φίλοι γίνονται. Πάντως εύχομαι να βγούν αληθινά αυτά που έγραψες.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι νομίζουν πως ζούμε στην χώρα του αλήστου μνήμης δικτάτορα του Αμίν Νταντά. Γιατί όλα τα περίεργα συμβαίνουν στον τόπο μας. Βέβαια όχι και τόσο περίεργα!! Αναφέρομαι στην κ Μοσχοπύλου, και στον κ Βενιόπουλο. Αυτοί οι δύο ως γνωστόν είχανε εκλεγεί το 2014 με το ψηφοδέλτιο του κ Δημητριάδη και βρισκόταν στην αντιπολίτευση. Ήταν όμως μέλη τις οικονομικής επιτροπής. Δημόσια είχανε καταγγείλει τον Γκυρίνη, πως σε μια οικονομική επιτροπή πλαστογράφησε την υπογραφή τους σε κάποια απόφαση. Το θέμα έφθασε στην δικαιοσύνη και στις 12 Απρίλη θα εκδικαζότανε η υπόθεση στο τριμελές πλημμελειοδικείο τις Βέροιας εκεί ανεβλήθη η εκδίκαση. Και ω του θαύματος!! Η κ Μοσχοπούλου βρέθηκε υποψήφια με τον Γκυρίνη που κατηγορούσε για πλαστογράφο!!!!! Ο έτερος κ Βενιόπουλος, υποψήφιος με τον κ Πανταζόπουλο εκλέχτηκε και σήμερα είναι συνδιοίκηση με τον Γκυρίνη !!! Μπορεί κάποιος να μας πει για αυτή την μεταστροφή??? Λέω μπορεί?