Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Θα τον "χορέυει στο ταψί" ο Μιχάλης τον Γκυρίνη και την παρέα του"

Πέρασε μια βδομάδα σχεδόν και τελικά ο Μιχάλης Χαλκίδης με δημόσια παρέμβασή του έθεσε το πλαίσιο της μελλοντικής παρουσίας του στα κοινά του δήμου Αλεξάνδρειας με την ιδιότητα του επικεφαλής δημότικής παράταξης στο νέο δημοτικό συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου μήνα.
Ο Χαλκίδης, για όσους τον γνωρίζουν, δεν έχει μάθει να χάνει και ούτε παρατάει έτσι εύκολα με ό,τι καταπιάνεται. Η παράταξη της οποίας ηγείται είναι δικό του δημιούργημα αποκλειστικά και η απόφασή του να......
συνεχίσει ενεργά σημαίνει ότι ο Χαλκίδης σέβεται τον κόσμο που τον τίμησε και αναγνωρίζει ότι η εντολή των ψηφοφόρων του είναι να ασκήσει αντιπολίτευση με δημιουργικό τρόπο αφενός και να ελέγχει την διοίκηση αυστηρά.

Ως έμπειρος πολιτικός ο Χαλκίδης απέφυγε να αναφερθεί στο αποτέλεσμα της 2ης Κυριακής. Δεν είπε λέξη για την επανεκλγοή του Γκυρίνη ούτε έκανε οποιαδήποτε κρίση για την στάση του εκλογικού σώματος. Πιθανόν να ήταν αναγκασμένος να πει λόγια που δεν συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό. 

Το σίγουρο είναι ο Χαλκίδης θα είναι στην αντιπολίτευση και θα αρνηθεί κάθε συνεργασία με την παράταξη Γκυρίνη και τον ίδιο τον δήμαρχο βεβαίως αλλά και τους συνεργαζόμενους της παράταξης Πανταζόπουλου στους οποίους οι πληροφορίες λένε ότι θα επιτίθεται με σφοδρότητα καταγγέλοντας αφενός την συνεργασία ότι έγινε χωρίς αρχές και ηθική αλλά στη βάση της συναλλαγής και του μοιράσματος καρεκλών που φέρουν αντιμισθίες πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Ένας στενός του φίλος και συνεργάτης με είπε χαρακτηριστικά ότι "ο Μιχάλης θα τους ψήσει το ψάρι στα χείλη, θα τους ταράξει στη νομιμότητα, θα τους χορέψει στο ταψί και θα ζητήσει από τα όργανα του κράτους να τηρούν το νόμο έναντι του δήμου".
Είναι αυτονόητο ότι ο Χαλκίδης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους δημότες να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις τόσο δια ζώσης όσο και μέσω του διαδικτύου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους να αποκτήσει αντιπολίτευση ο Δήμος ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ τελος τα παρτυ

Ανώνυμος είπε...

μη σκισει κανα καλτσον να του πειτε

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως τα πράγματα είναι πολύ απλά. Οι δημότες επέλεξαν ξανά Γκυρίνη όχι επειδή ήταν αξιότερος από τους άλλους υποψηφίους, αλλά επειδή χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα εκμεταλλευόμενος την οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι πολίτες. Κοινωνικό παντοπωλείο και λοιπά. Βέβαια είχε και στο μυαλό του τον συνδυασμό του Πανταζόπουλου που έπαιξε το ρόλο του λαγού. Το παραμύθι περί καθαρότητας του συνδυασμού του έπεσε στο καινό. Εξαπάτησε τους πολίτες εν γνώσει του. Και δεν είναι σχήμα λόγου αυτό αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων. Ο Χαλκίδης έχασε τις εκλογές, και οι πολίτες τον τοποθέτησαν στην αντιπολίτευση. Επομένως ο ρόλος του είναι να ελέγχει την Διοίκηση. Τώρα αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους πρόβλημα τους. Όμως καιρός δεν είναι να υπάρχει ουσιαστική αντιπολίτευση? Γιατί μέχρι σήμερα η αντιπολίτευση ήταν μόνο στα χαρτιά, τώρα όμως θα δούνε και την ουσία τις αντιπολιτεύσεις .

Ανώνυμος είπε...

Αντιπολίτευση θεσμική έκαναν στη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας καο οι τρεις παρατάξεις της αντιπολιτευσης,αυτό το ξέρουν όλοι όσοι παρακολουθούσαν τα δημοτικά συμβουλια.
Δικαστικά προχώρησαν κάποιο ζήτημα μόνον η Μοσχοπουλου και ο Βενιόπουλος,που όμως με το εναν ή τον άλλο τρόπο .....προσχώρησαν στον έντιμο άρχοντα Γκυρινη!
Τώρα όμως πρέπει να ρεφάρει το χρήμα που σκόρπισε για τις προσχωρήσεις,οπότε τολάθος είναι στην κάθε γωνία.
Εκει φυσικά η θεσμική αντιπολίτευση δεν μπορεί να ξεσκεπάσει και πολλά αφου η εξουσία ολα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει!!!!
Εκεί θέλει άλλα μετρα,άλλα κολπα και εκει θα δειξει ο Χαλκιδης αν και ποσο γάτα είναι.
Απο κεί και περα ο δρόμος γιά τα κάγκελα είναι πολυ συντομος για όσους πιαστούν με την κατσικα στην πλατη.......

Ανώνυμος είπε...

Πολύ δύσκόλό τό βλέπω να γίνόύν πίσω σύνέργάσίές μέ τό σώμα τότε Πάντάζόπόύλό

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη ξέσχισε τον κο Τίποτα